TP-Link: TPNA Omada SDN Enterprise Wireless

Datum:      30 mei - 1 juni
Tijd: 3 dagen van 09.00 tot 17.00 inclusief lunch
Type en doelgroep:  Service Engineers
Taal:  Nederlands
Kosten:  € 800,- per persoon incl. lunch, hardware en examen
Locatie:  SDC Academy, Havenstraat 39, Doetinchem
Inschrijven: Inschrijfformulier

TP-Link: TPNA Omada SDN Enterprise Wireless

 

De TP-Link TPNA Omada SDN Enterprise Wireless-cursus biedt diepgaande kennis en praktische vaardigheden voor het ontwerpen, implementeren en beheren van draadloze netwerken op bedrijfsniveau. De cursus behandelt verschillende onderwerpen, waaronder WLAN-architectuur, access point-implementatie, netwerksegmentatie en netwerkbeheer met behulp van het Omada SDN platform.

De cursus is ontworpen voor IT-professionals, netwerkbeheerders en netwerktechnici die hun kennis en vaardigheden op het gebied van draadloze netwerken willen verbreden. Deelnemers leren hoe ze een draadloos bedrijfsnetwerk kunnen plannen en ontwerpen met behulp van Omada producten, hoe ze Omada access points, switches en controllers kunnen configureren en implementeren, en hoe ze het netwerk kunnen beheren met behulp van het Omada cloud platform.

Na het voltooien van de cursus en het behalen van het TPNA Enterprise Wireless-certificaat, zullen deelnemers in staat zijn om, met behulp van de Omada productlijn, bedrijfsnetwerken te ontwerpen, implementeren en beheren.