Over SDC

Wij zijn SDC, jouw ICT-distributeur

Wij leveren ICT Hardware zoals Security-, Netwerk-, Wifi en Telecom-componenten aan installerende partijen en wederverkopers. Dit zijn bedrijven als ICT-resellers, installateurs en Webshops. Maar we gaan verder dan alleen het leveren van de producten. Onze kennis van de verschillende merken zorgt ervoor dat we bruggen kunnen bouwen, informatie kunnen geven en ondersteuning kunnen bieden. We denken graag met u mee in iedere fase van uw project. Hiervoor hebben we een team van commerciële en technische mensen voor u klaar staan. Hiermee gaan we verder dan alleen het leveren van producten.

We zijn erg toegankelijk en hechten waarde aan de relatie met onze klant. Kennis, kunde en verbinden. Dat is SDC.


Assortiment.


We hebben een ruim assortiment aan communicatie- en IT-apparatuur, gericht op twee pijlers: telefonie en netwerkapparatuur. Binnen deze pijlers streven we ernaar om een  totaaloplossing aan te kunnen bieden. Denk hierbij aan zowel toestellen als headsets en intercoms binnen de telefonie, en aan routers, switches, access points en straalverbindingen
binnen de netwerkapparatuur.


Diensten.

WiFi- en DECT-meting.

 Met een WiFi- of DECT-meting bekijken we hoe efficiënt een goed dekkend netwerk kan worden ingericht, rekening houdend met de unieke factoren van de locatie.

Lees meer over Wi-Fi-meting
Lees meer over DECT-meting

Academy.

Om uw eigen kennis verder te ontwikkelen bieden we voor een groot aantal merken technische en commerciële trainingen aan.

Bekijk ons trainingsaanbod

Support.

Bij problemen tijdens of na installatie kunt u contact opnemen met onze technische support desk. Zij kunnen met u het probleem onderzoeken zodat u samen het probleem kunt oplossen.

Neem contact met ons op