Snom - Kennismakingswebinar

Met trots kunnen we vermelden dat SDC per 1 februari 2022 officiëel distributeur is van Snom. Hiermee voegen we een gerenommeerd merk toe aan ons portfolio.

Snom biedt een compleet en gevariëerd portfolio VoIP-toestellen, IP-Dect-systemen en aanverwante artikelen. Eén van de highlights is het M900 Multicell DECT-systeem. Deze kent een geïntegreerde DECT-manager en is uitbreidbaar tot 1000 basisstations en tot 4000 handsets. De handsets die op dit basisstation kunnen worden gebruikt zijn ontwikkeld volgens een verticale marktbenadering en daarmee bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld de medische wereld, hotels of logistiek.
Andere sterke punten van Snom zijn de eenvoud in gebruik, het mooie design en de Duitse kwaliteit. Daarnaast kennen de toestellen een sterke integratie met 3CX.

Benieuwd naar alle sterke punten van Snom? Op 17 februari organiseren wij een kennismakingswebinar. Hierin zal het portfolio worden geïntroduceerd en zullen de diverse voordelen van Snom verder worden toegelicht.

Kennismakingswebinar Snom | Donderdag 17 februari, 10.00 - 11.00