SDC on Tour

SDC gaat weer on Tour! Na het succes van onze vijf On Tour edities en eerste @HOME in 2023, keren we weer terug. SDC on Tour is een uniek evenement waarbij SDC letterlijk 'on tour' gaat door Nederland. Op drie verschillende locaties brengen we leveranciers en partners samen om kennis te delen en te netwerken.

Het evenement
Het evenement bestaat uit een programma van drie dagen. Verdeeld over verschillende data en locaties. Zo geven we alle partners de mogelijkheid om erbij te zijn. Deze dagen biedt het de partners de mogelijkheid om de mensen achter SDC te leren kennen en de laatste trends en ontwikkelingen van vooraanstaande leveranciers te ontdekken.

Locatie 1: Alphen aan den Rijn, 16 mei

Datum: donderdag 16 mei
Locatie: Van der Valk Avifauna, Alphen aan den Rijn
Begintijd: 13.00 uur (lunch van 13.00 uur tot 14.00 uur)
Eindtijd: 17.00 uur

Na een ontvangst met lunch presenteren we drie interessante kennissessies (duur ca. 30 min per sessie).

 

Locatie 2: Breda, 12 juni

Datum: woensdag 12 juni
Locatie: Van der Valk Breda
Begintijd: 13.00 uur (lunch van 13.00 uur tot 14.00 uur)
Eindtijd: 17.00 uur

Na een ontvangst met lunch presenteren we drie interessante kennissessies (duur ca. 30 min per sessie).

 

Locatie 3: Binnenkort meer!

Datum: donderdag 26 september

 

 


 

Binnenkort meer!

Dit is dé gelegenheid om de mensen achter SDC te ontmoeten, de laatste trends en ontwikkelingen van toonaangevende leveranciers te ontdekken en te netwerken met collega's uit de branche. Meld je dus snel aan om verzekerd te zijn van een plek!

Hopelijk tot dan!


Kennissessie 1

Spreker: Frank Damen, B2b Director TP-Link

Eén van de sprekers op 16 mei en 12 juni is TP-Link! Een bedrijf waar innovatie en zakelijke visie samenkomen op één podium!

Stap voor stap betreden we de wereld van toonaangevende technologische oplossingen met Frank Damen, de B2B Director van TP-Link. Bereid je voor op een diepgaande analyse van het SDN-platform van Omada, een krachtig systeem dat netwerkapparaten integreert en efficiënt beheert.

Frank Damen zal ons begeleiden door de kernfunctionaliteiten van het Omada SDN-platform, met een focus op het bieden van 100% gecentraliseerd cloudbeheer en de ongeëvenaarde schaalbaarheid ervan. Ontdek hoe dit platform een ​​unieke, enkelvoudige interface biedt voor het beheer van diverse netwerkapparaten, inclusief access points, switches en routers.

We gaan dieper in op de praktische toepassingen van deze technologie. Van de horeca tot het onderwijs, de detailhandel tot kantoren, Frank Damen zal illustreren hoe naadloze draadloze en bekabelde verbindingen worden geleverd, waardoor organisaties een solide basis krijgen voor efficiënte communicatie en gegevensuitwisseling.

Dus, neem plaats en laat je leiden door de deskundige inzichten van Frank Damen en TP-Link.

Kennissessie 2

Spreker: Bas Bakker, Technical Sales Manager Gigaset Technologies GmbH

De tweede spreker tijdens SDC on Tour is Bas Bakker, de Technical Sales Manager van Gigaset Technologies! Onder de nieuwe vlag van Gigaset Technologies GmbH is het tijd voor een frisse wind, en Bas is hier om ons alles te vertellen over deze spannende nieuwe fase.

Onder de nieuwe naam Gigaset Technologies GmbH blijft het bedrijf vooroplopen in de markt door voortdurende innovatie en toewijding aan kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Ze streven ernaar om communicatie eenvoudiger, betrouwbaarder en toegankelijker te maken voor zowel consumenten als professionals.

Met zijn expertise en passie voor technologie, zal Bas ons meenemen op een reis door het huidige portfolio van Gigaset, waarbij hij de schijnwerpers richt op de sprankelende nieuwe AML handset. Maar dat is nog niet alles! Hij zal ons ook een exclusieve sneak peek geven van de roadmap voor de toekomst van Gigaset professional.

Dus, pak je notitieblokken en zet je schrap voor een presentatie vol innovatie, inzichten en natuurlijk, een flinke dosis Bas' aanstekelijke energie! Deze presentatie wil je niet missen!

Kennissessie 3

Spreker: Aris Vink, Pre-sales Manager SDC / Jacobo Urdiales, Director of Sales Southwestern Europe Grandstream

Ontdek als een van de eersten de exclusieve preview van Grandstream's nieuwste introductie: de GCC601X(W)-serie!

Deze appliance is een alles-in-één convergentieoplossing voor het middensegment. Het bevat een VPN-router, Next-Generation Firewall, switch of Wi-Fi-AP en IP PBX, waardoor het mogelijk is om een kantooromgeving te creëren waar datacommunicatie en UC audio- en videoservices vanuit één device worden geleverd en beheerd. Het biedt een gecentraliseerd management van Grandstream devices, waaronder AP's, switches, routers en UC devices. Bovendien fungeert het als een next-gen firewall die uitstekende prestaties en bescherming biedt tegen geavanceerde netwerkaanvallen, dit alles kan lokaal beheerd worden of vanuit de kosteloze GDMS cloud. Dit maakt het de ideale keuze voor kleine en middelgrote bedrijven, campussen, overheid, hotels, externe kantoren/SOHO, en meer.

Maak als een van de eerste kennis met deze veelzijdige alleskunner.


 Maak kans op een draagbare bluetooth speaker!

Wacht niet te lang met inschrijven, want de eerste 3 aanmeldingen maken kans op een draagbare bluetooth speaker van artsound!

1x artsound PWR05
1x artsound Lightbeats L
1x artsound Lightbeats M

De prijzen worden uitgereikt tijdens de eerste twee kennissessies, dus aanwezigheid tijdens één van de sessies is verreist om kans te maken op de prijs.


Sponsoren