SDC gaat on Tour! Na evenementen in Eindhoven en Heerenveen gaan we in september on tour in Amsterdam. Op 28 september organiseren wij samen met onze partners TP-Link en Snom het event 'SDC Partners & Friends on Tour' in Amsterdam.

Na een ontvangst met lunch presenteren wij deze middag kennissessies van Snom en TP-Link, met een borrel ter afsluiting.

Datum en programma:

Woensdag 28 september
Ontvangst en lunch vanaf 12.30 | Programma tot 17.00

Locatie:

Van der Valk Hotel Oostzaan-Amsterdam
Westeinde (verl. Stellingweg) 1
1511MA Oostzaan


TP-Link - Omada Update

TP-Link heeft met de EAP650 onlangs het eerste Slimline Access Point gepresenteerd. Dit model, in kleine form factor, is 55% kleiner dan de gangbare Wi-Fi 6 modellen. Dit is het eerste kleine model, maar zeker niet het enige. Binnenkort zullen andere modellen dit voorbeeld volgen.
Verder kijken we vooruit naar de tweede helft van het jaar. Welke producten kunnen we verwachten, welke nieuwe functies gaan we daarnaast zien in de Omada-software? En wat is de verwachting over de voorraadpositie?


Snom

Sinds begin dit jaar zijn we officiëel distributeur van Snom. We zijn dan ook blij dat zij op dit event aanwezig zullen zijn om een update van hun portfolio te geven.
Zo wordt het DECT-portfolio binnenkort uitgebreid met de M400 - zowel als singlecell als dualcell in te zetten voor extra schaalbaarheid. Als singlecell oplossing is de M110 binnenkort leverbaar. Tevens zullen we enkele specifieke functies van de Snom DECT-systemen belichten, zoals o.a. Alarm on DECT.
Daarnaast zal dieper worden ingegaan op de bureautoestellen van Snom en het Work from Home-portfolio, bestaande uit een aanbod van headsets en speakerphones.