FortiGate 80F

De FortiGate 80F is een Next Generation Firewall van Fortinet. Deze hoogwaardige firewall biedt een schaalbare oplossing voor een beveiligd netwerk en is bij uitstek geschikt voor middelgrote bedrijven. Met de FortiGate 80F zijn deze organisaties optimaal beschermd tegen cyberbedreigingen van buitenaf.

Bij SDC vindt u de FortiGate 80F-serie in verschillende pakketten, zoals met een UTP-bundel.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

FortiGate 80F Next Generation Firewall van Fortinet

Met de FortiGate-series maakt Fortinet een eersteklas oplossing voor end-to-end bescherming van netwerken. Bedreigingen (bekend en onbekend) kunnen direct bij binnenkomst van het netwerk worden herkend. De Security Driven Networking-aanpak van Fortinet zorgt voor een nauwe integratie van het netwerk met deze nieuwste generatie beveiliging.

De FortiGate Next Generation Firewalls zijn betrouwbaar en bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt. Één van deze FortiGate-series is de FortiGate 80F.

FortiGate 80F specs/eigenschappen en voordelen

De FortiGate 80F identificeert duizenden applicaties binnen het netwerkverkeer van een organisatie. Deze firewall biedt een snelle, schaalbare en veilige SD-WAN-oplossing in een compacte, ventilatorloze behuizing. De FortiGate 80-serie is bij uitstek geschikt voor middelgrote bedrijven, levert een doorvoersnelheid van 10 Gbps en is relatief eenvoudig te implementeren. Komt u er toch niet helemaal uit? Dan staan onze technische support medewerkers voor u klaar.

De FortiGate 80F draait op het besturingssysteem van Fortinet, genaamd FortiOS. Dit systeem geeft (realtime) inzicht in alle netwerkactiviteiten. Bovendien is het gemakkelijk in gebruik.

Andere belangrijke specs van de FortiGate 80F zijn:

  • 8 Gigabit LAN poorten.
  • 2 Gigabit WAN poorten.
  • 2 FortiLink poorten.
  • 1 USB 3.0 poort.
  • Multi-threat beveiliging.
  • IPS throughput: 1.4 Gpbs.
  • NGFW throughput: 1 Gpbs.

Op zoek naar meer kenmerken over de FortiGate 80F? Bekijk dan de FortiGate 80F datasheet.

FortiGate 80F bundels en licenties (FortiCare, FortiGuard)

SDC biedt de FortiGate 80F aan in combinatie met verschillende bundels en licenties. Kies bijvoorbeeld tussen FortiGate 80F SMB- of UTP-bundel. Beide bundels bevatten FortiCare en FortiGuard. FortiCare biedt o.a. wereldwijde support, vervanging van hardware, firmware upgrades, VPN en traffic management. FortiGuard zorgt voor content filtering, IDP, antivirus, anti-spyware, anti-spam en appcontrol.

Het verschil tussen de bundels is dat er aan de SMB-bundel ook een FortiGate Cloud Subscription is toegevoegd. Hiermee maakt u gebruik van de Cloud Management- en Analytics-mogelijkheden die Fortinet biedt.

Volg een cursus over de FortiGate 80F bij SDC

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en het gebruik van de FortiGate 80F? Dan biedt SDC u de mogelijkheid aan om de FortiGate Technische Basiscursus te volgen via de SDC Academy. Deze unieke ééndaagse cursus is ontwikkeld door onze technische experts. De inhoud is gebaseerd op de gebruiksscenario’s die we bij onze partners tegenkomen. Ook de antwoorden op de vragen die vaak gesteld worden aan onze technische support medewerkers worden behandeld. Onze FortiGate Technische Basiscursus sluit hiermee perfect aan op het gebruik van FortiGate in het mkb.

FortiGate 80F kopen

De FortiGate 80F Next Generation Firewall van Fortinet koopt u bij SDC. Voor 17:00 uur besteld? Dan wordt uw bestelling (mits op voorraad) nog dezelfde dag verzonden. Na aankoop kunt u, wanneer u dit wenst, rekenen op projectbegeleiding van onze technische specialisten.

Ook maakt u gratis gebruik van de support portal. Deze portal is exclusief toegankelijk voor onze partners en is de verzamelplek voor alle technische informatie. Nieuws, updates en (links naar) documentatie over FortiGate vindt u ook op de portal.

Vragen of advies nodig over de FortiGate 80F?

De SDC Support Desk is 24/7 bereikbaar. Spar met één van onze technische support medewerkers over uw FortiGate-vraag. Dit is ook mogelijk zonder servicecontract. Wij helpen u graag verder met een passende FortiGate-oplossing!