FortiGate 70F

De FortiGate 70F is de nieuwste Next Generation Firewall van Fortinet. De FortiGate 70F is afkomstig uit het SMB-portfolio van Fortinet en is daarmee uitermate geschikt voor klanten in het MKB (midden- en kleinbedrijf), zoals kleine kantoren of klanten uit de retail. Met de FortiGate 70F beveiligt u het netwerk van uw klant optimaal en zorgt u ervoor dat bedreigingen een sterk verminderde kans hebben om het netwerk te betreden.

Bij SDC is de FortiGate 70F los te bestellen, maar ook in bundels met een SMB- of UTP-licentie.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Tonen als Foto-tabel Lijst

FortiGate 70F firewall van Fortinet

De FortiGate-serie van Fortinet levert hoogwaardige Next Generation Firewalls (NGFW), om uw netwerk optimaal te beschermen. Met modellen als de FortiGate 70F is deze bescherming ook beschikbaar voor het MKB. Als u de FortiGate 70F inzet worden bedreigingen (bekend en onbekend) direct bij binnenkomst van het netwerk herkend. Rust u uw hele netwerk uit met producten van Fortinet (zoals bijvoorbeeld de FortiSwitch of FortiAP’s) dan worden de bedreigingen zelfs door het netwerk heen herkend en is uw netwerk optimaal beveiligd.
De FortiGate Next Generation Firewalls staan bekend om hun uitmuntende cybersecurity en kennen de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt. De FortiGate 70F is één van de uitvoeringen binnen dit portfolio.