FortiGate 61F

De FortiGate 61F is een Next Generation Firewall van Fortinet. Deze snelle en veilige firewall biedt een WAN-oplossing in een compacte, ventilatorloze behuizing. Met de FortiGate 61F zorgt u ervoor dat kleine- en middelgrote bedrijven optimaal beschermd tegen cyberdreigingen die het netwerk willen aanvallen. 

SDC biedt de FortiGate 61F aan middels verschillende pakketten, zoals met SMB- of UTP-bundel.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Tonen als Foto-tabel Lijst

FortiGate 61F Next Generation Firewall van Fortinet

Met de FortiGate 61F focust Fortinet focust zich niet enkel op Enterprise-omgevingen. Ook het mkb heeft grote behoefte aan een hoogwaardige oplossing voor de beveiling van het netwerk. FortiGate Firewalls leveren toonaangevende beveiliging (enterprise level), beschikbaar gemaakt voor midden- en kleine bedrijven met een speciale entry level hardwarelijn. Hiermee onderscheidt Fortinet zich ten opzichte van andere bekende leveranciers.
De FortiGate 61F Next Generation Firewall is betrouwbaar en levert uitstekende cybersecurity met de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt.

FortiGate 61F specs/eigenschappen en voordelen

De FortiGate 61F firewall beveiligt het netwerk van kleine- en middelkleine bedrijven op snelle en efficiente wijze. Dreigingen van buitenaf hebben een sterk verminderde kans om het netwerk binnen te dringen. In tegenstelling tot de Fortigate 60F beschikt de 61F over een harde schijf met een capaciteit van 128GB SSD opslag. Dit stelt u in staat om de logging lokaal op te slaan. Tevens beschikt dit model over een doorvoersnelheid van 10 Gbps. Ook is deze firewall relatief gemakkelijk te implementeren. Onze technische support medewerkers staan voor u klaar wanneer u hier vragen over heeft.
De FortiGate 61F draait op het besturingssysteem van Fortinet, genaamd FortiOS. Dit gebruiksvriendelijke en intuïtieve systeem geeft (realtime) inzicht in alle netwerkactiviteiten.

Andere belangrijke kenmerken en specs van de FortiGate 61F zijn:

  • 7 Gigabit switch poorten.
  • 2 Gigabit WAN poorten.
  • 2 FortiLink poorten.
  • 1 USB poort.
  • 1 Gigabit DMZ poort.
  • IPS throughput: 1.4 Gpbs.
  • NGFW throughput: 1 Gpbs.

Op zoek naar meer eigenschappen over de FortiGate 61F? Bekijk dan de FortiGate 61F datasheet.

FortiGate 61F bundels en licenties (FortiCare, FortiGuard)

Bij SDC vindt u de FortiGate 61F in combinatie met verschillende bundels en diverse licenties. Maak bijvoorbeeld een keuze tussen een FortiGate 61F SMB- of UTP-bundel. Beide bundels bevatten FortiCare en FortiGuard. FortiCare biedt o.a. wereldwijde support, vervanging van hardware, firmware upgrades, VPN en traffic management. FortiGuard biedt realtime informatie over het dreigingslandschap levert uitgebreide beveiligingsupdates. Ook levert FortiGuard content filtering, IDP, antivirus, anti-spyware, anti-spam en appcontrol.
Het verschil tussen de bundels is dat er aan de SMB-bundel ook een FortiGate Cloud Subscription is toegevoegd. Hiermee maakt u gebruik van de Cloud Management- en Analytics-mogelijkheden die Fortinet biedt.
SDC biedt bundels met diverse licenties van bovenstaande Fortinet-services aan. Kies uit licenties voor 1, 3 of 5 jaar.

Test de FortiGate 61F of volg een cursus over de FortiGate 61F bij SDC

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en het gebruik van de FortiGate 61F? SDC biedt u twee opties aan:

  • Test de FortiGate 61F zelf en kies voor een FortiGate 61F NFR (Not for Resale). Deze schaft u voor een aantrekkelijke prijs aan.
  • Volg de FortiGate Technische Basiscursus via de SDC Academy. Wanneer u zich hiervoor inschrijft is het ook mogelijk om direct een FortiGate 61F NFR-model aan te schaffen.

Onze technische experts hebben de unieke ééndaagse FortiGate Technische Basiscursus ontwikkeld. De inhoud van deze cursus is gebaseerd op de gebruiksscenario’s die we bij onze partners tegenkomen. Ook de antwoorden op veelgestelde vragen aan onze technische support medewerkers worden behandeld. Onze FortiGate Technische Basiscursus sluit hiermee perfect aan op het gebruik van FortiGate in het mkb.

FortiGate 61F kopen

De FortiGate 61F Next Generation Firewall van Fortinet koopt u bij SDC. Voor 17:00 uur besteld? Dan wordt uw bestelling (mits op voorraad) nog dezelfde dag verzonden. Na aankoop kunt u, wanneer u dit wenst, rekenen op projectbegeleiding van onze technische experts.
Ook maakt u gratis gebruik van onze support portal. Deze portal is exclusief toegankelijk voor onze partners en is de verzamelplek voor technische informatie. Nieuws, updates en (links naar) documentatie over FortiGate vindt u ook op de support portal.

Vragen of advies nodig over de FortiGate 61F?

De SDC Support Desk is 24/7 bereikbaar. Spar met één van onze technische support medewerkers over uw FortiGate-vraag. Dit is ook mogelijk zonder servicecontract. Wij helpen u graag verder met een passende FortiGate-oplossing!