FortiGate 60F

De FortiGate 60F is een Next Generation Firewall van Fortinet. Deze krachtige firewall is bij uitstek geschikt voor klanten uit de retailbranche of voor kleine ondernemingen (midden- en kleinbedrijf). Met de FortiGate 60F zorgt u ervoor dat het netwerk van deze bedrijven optimaal beveiligd is. Bedreigingen die het netwerk willen aanvallen, hebben een sterk verminderde kans om het netwerk binnen te dringen.

Bij SDC vindt u de FortiGate 60F in verschillende pakketten, zoals met SMB- of UTP-bundel.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

FortiGate 60F firewall van Fortinet

Met de FortiGate-series maakt Fortinet hoogwaardige beveiliging voor end-to-end bescherming over het gehele netwerk beschikbaar voor het mkb. Bedreigingen (bekend en onbekend) kunnen direct bij binnenkomst van het netwerk worden herkend. Combineer de FortiGate 60F met andere producten van Fortinet, zoals een FortiSwitch, voor een optimale beveiliging.
De FortiGate Next Generation Firewalls zijn betrouwbaar en leveren excellente cybersecurity met de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt. Één van de FortiGate-uitvoeringen is de FortiGate 60F.

FortiGate 60F specs/eigenschappen en voordelen

De FortiGate 60F firewall biedt een snelle en veilige SD-WAN-oplossing in een compacte en ventilatorloze behuizing. Deze FortiGate-uitvoering is uitermate geschikt voor kleine en middelkleine bedrijven en heeft een doorvoersnelheid van 10 Gbps. De FortiGate 60F beschermt uitstekend tegen cyberdreigingen en is relatief eenvoudig te implementeren. Onze technische support medewerkers staan voor u klaar wanneer u hier vragen over heeft.
De FortiGate 60F draait op het besturingssysteem van Fortinet, genaamd FortiOS. Het FortiOS-systeem geeft (realtime) inzicht in alle netwerkactiviteiten en is eenvoudig in gebruik.

Andere belangrijke specs van de FortiGate 60F zijn:

  • 7 Gigabit switch poorten.
  • 2 Gigabit WAN poorten.
  • 2 FortiLink poorten.
  • 1 USB poort.
  • 1 Gigabit DMZ poort.
  • IPS throughput: 1.4 Gpbs.
  • NGFW throughput: 1 Gpbs.

Op zoek naar meer eigenschappen over de FortiGate 60F? Bekijk dan de FortiGate 60F datasheet.

FortiGate 60F bundels en licenties (FortiCare, FortiGuard)

Bij SDC vindt u de FortiGate 60F in combinatie met verschillende bundels en diverse licenties. Maak bijvoorbeeld een keuze tussen een FortiGate 60F SMB- of UTP-bundel. Beide bundels bevatten FortiCare en FortiGuard. FortiCare biedt o.a. support, vervanging van hardware, firmware upgrades, VPN en traffic management. FortiGuard zorgt voor content filtering, IDP, antivirus, anti-spyware, anti-spam en appcontrol.
Het verschil tussen deze bundels is dat er aan de SMB-bundel ook een FortiGate Cloud Subscription is toegevoegd. Hiermee kunt u gebruikmaken van de Cloud Management- en Analytics-mogelijkheden die Fortinet biedt.
SDC biedt bundels met diverse licenties van bovenstaande Fortinet-services aan. Kies uit licenties voor 1, 3 of 5 jaar.

Test de FortiGate 60F of volg een cursus over de FortiGate 60F bij SDC

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en het gebruik van de FortiGate 60F? Dan biedt SDC u twee mogelijkheden aan:

  • Test de FortiGate 60F zelf en kies voor een FortiGate 60F NFR (Not for Resale). Deze schaft u voor een aantrekkelijke prijs aan.
  • Volg de FortiGate Technische Basiscursus via de SDC Academy. Wanneer u zich hiervoor inschrijft is het ook mogelijk om direct een FortiGate 60F NFR-model aan te schaffen.

Onze technische experts hebben een unieke ééndaagse FortiGate Technische Basiscursus ontwikkeld. De inhoud van deze cursus is gebaseerd op de gebruiksscenario’s die we bij onze partners tegenkomen. Ook de antwoorden op de vragen die vaak gesteld worden aan onze technische support medewerkers worden behandeld. Onze FortiGate Technische Basiscursus sluit hiermee perfect aan op het gebruik van FortiGate in het mkb.

FortiGate 60F kopen

De FortiGate 60F Next Generation Firewall van Fortinet koopt u bij SDC. Voor 17:00 uur besteld? Dan wordt uw bestelling (mits op voorraad) nog dezelfde dag verzonden. Na aankoop kunt u, wanneer u dit wenst, rekenen op projectbegeleiding van onze technische specialisten.
Ook maakt u gratis gebruik van de support portal. Deze portal is exclusief toegankelijk voor onze partners en is de verzamelplek voor alle technische informatie. Nieuws, updates en (links naar) documentatie over FortiGate vindt u ook op de portal.

Vragen of advies nodig over de FortiGate 60F?

De SDC Support Desk is 24/7 bereikbaar. Spar met één van onze technische support medewerkers over uw FortiGate-vraag. Dit is ook mogelijk zonder servicecontract. Wij helpen u graag verder met een passende FortiGate-oplossing!