FortiGate 40F

Bent u op zoek naar een krachtige firewall voor midden- en kleine bedrijven? Daar is de FortiGate 40F van Fortinet zeer geschikt voor. De FortiGate 40F is een krachtige Next Generation Firewall (NGFW). Dit zorgt ervoor dat het netwerk van een kleiner of middenbedrijf optimaal beveiligd is. Hierdoor hebben mogelijke bedreigingen aanzienlijk minder veel kans om het netwerk binnen te vallen.

Bij SDC vindt u de FortiGate 40F in verschillende pakketten, zoals met SMB- of UTP-bundel.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

FortiGate 40F firewall van Fortinet

Fortinet maakt met de FortiGate-series hoogwaardige beveiliging voor end-to-end bescherming over het gehele netwerk beschikbaar voor het mkb. Dankzij deze bescherming kunnen mogelijke risico’s direct bij binnenkomst van het netwerk worden herkend. Wanneer u de FortiGate 40F met andere producten van Fortinet combineert, zorgt dit voor een optimale beveiliging van de netwerken van uw klanten. Kies bijvoorbeeld voor de FortiSwitch.

Wanneer u op zoek bent naar uitmuntende cybersecurity, zijn de bekroonde FortiGate Next Generation Firewalls een zeer geschikte optie. Fortinet levert met deze producten de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt. Één van deze FortiGate-uitvoeringen is de FortiGate 40F.

FortiGate 40F specs/eigenschappen en voordelen

De FortiGate 40F beschermt effectief tegen cyberdreigingen. Deze firewall biedt een snelle en veilige SD-WAN-oplossing in een compacte en ventilatorloze behuizing. Met een doorvoersnelheid van 5 Gbps is deze FortiGate-uitvoering bij uitstek geschikt voor kleine en middelkleine bedrijven. Bovendien is de FortiGate 40F relatief eenvoudig te implementeren. Komt u er toch niet helemaal uit of heeft u nog vragen? Dan staan onze technische support medewerkers voor u klaar.
Het grootste verschil tussen de FortiGate 40F en andere FortiGate-uitvoeringen is dat de FortiGate 40F over minder poorten beschikt. Zo heeft de FortiGate 40F bijvoorbeeld 3 Gigabit switch poorten, waar de FortiGate 60F er 7 heeft.

Fortinet heeft een eigen besturingssysteem, genaamd FortiOS. De FortiGate 40F draait op dit besturingssysteem. FortiOS geeft (realtime) inzicht in alle netwerkactiviteiten en heeft een goede gebruikerservaring.

De belangrijke eigenschappen van de FortiGate 40F zijn:

  • 3 Gigabit switch poorten.
  • 1 Gigabit WAN/DMZ poort.
  • 1 FortiLink poort.
  • 1 USB poort.
  • 1 console poort.
  • IPS throughout: 1 Gbps.
  • NGFW throughput: 800 Mpbs.

Op zoek naar meer eigenschappen over de FortiGate 40F? Bekijk dan de FortiGate 40F datasheet.

FortiGate 40F bundels en licenties (FortiCare, FortiGuard)

SDC biedt de FortiGate 40F aan in combinatie met diverse bundels en licenties. Kies bijvoorbeeld uit een FortiGate 40F SMB- of UTP-bundel. Deze bundels hebben als overeenkomst dat beiden zowel FortiCare als FortiGuard bevatten. FortiCare biedt o.a. support, vervanging van hardware, firmware upgrades, VPN en traffic management. FortiGuard zorgt voor content filtering, IDP, antivirus, anti-spyware, anti-spam en appcontrol.
Het verschil tussen deze bundels is dat er aan de SMB-bundel ook een FortiGate Cloud Subscription is toegevoegd. Hiermee kunt u gebruikmaken van de Cloud Management- en Analytics-mogelijkheden die Fortinet biedt.
SDC biedt bundels met diverse licenties van bovenstaande Fortinet-services aan. Kies uit licenties voor 1, 3 of 5 jaar.

Test de FortiGate 40F of volg een cursus over de FortiGate 40F bij SDC

Met de FortiGate 40F heeft Fortinet een excellent product op de markt gebracht, met de grootst mogelijke focus op security. Wilt u meer weten over het gebruik van van de FortiGate 40f? SDC biedt u de twee volgende mogelijkheden:

  • Test de FortiGate 40F zelf en kies voor een FortiGate 40F NFR (Not for Resale). Deze schaft u voor een aantrekkelijke prijs aan.
  • Volg de FortiGate Technische Basiscursus via de SDC Academy. Wanneer u zich hiervoor inschrijft is het ook mogelijk om direct een FortiGate 40F NFR-model aan te schaffen.

De FortiGate Technische Basiscursus is een unieke ééndaagse cursus, geheel ontwikkeld door onze technische specialisten. De inhoud van de cursus is gebaseerd op de gebruiksscenario’s die we bij onze partners tegenkomen. Ook veel gestelde vragen worden gehandeld. Onze FortiGate Technische Basiscursus sluit hiermee perfect aan op het gebruik van FortiGate in het mkb.

FortiGate 40F kopen

De FortiGate 40F NGFW van Fortinet bestelt u gemakkelijk en snel bij SDC. Voor 17:00 uur besteld? Dan wordt uw bestelling (mits op voorraad) nog dezelfde dag verzonden. Na aankoop kunt u, wanneer u dit wenst, rekenen op projectbegeleiding van onze technische specialisten.
Daarnaast maakt u gratis gebruik van de support portal. Deze portal is exclusief toegankelijk voor onze partners en is de verzamelplek voor alle technische informatie. Nieuws, updates en (links naar) documentatie over FortiGate vindt u ook op deze portal.

Vragen of advies nodig over de FortiGate 40F?

De SDC Support Desk is 24/7 bereikbaar. Spar met één van onze technische support medewerkers over uw FortiGate-vraag. Dit is ook mogelijk zonder servicecontract. Wij helpen u graag verder met een passende FortiGate-oplossing!