Yealink W80B

Multi-Cell Dect Base
Voeg toe aan verlanglijst
Art.nr.
W80B
Ean: 6938818303492
Lage voorraad
€ 332,95

LET OP, je hebt altijd eerst een W80DM (Dect Manager) nodig.
Daarop zijn tot maximaal 30 W80B (basisstations) aan te melden. De Dect Manager regelt de handover, roaming en programmering. Een Yealink Multi-Cell systeem bestaat dus altijd minimaal uit 1 W80B (basisstation), 1 W80DM (Dect Manager) en natuurlijk handsets.     

Indien er een voeding/adapter nodig is dan is de PS-T2 (5V,1,2A) de juiste.

De Yealink W80B is een eenvoudig systeem welke waarmee u tegen aantrekkelijke kosten een goed dekkend DECT draadloos IP-telefoonsysteem heeft.

De Yealink W80 is niet alleen een efficiënte IP DECT Multicell oplossing doordat diverse randapparatuur koppelbaar is, maar ook omdat hij met slechts eenzelfde bediening bestuurd kan worden. De Multicell-oplossing stelt u als gebruiker in staat zelfstandig te werken, doordat u zelfstandig het bereik of andere storingen LIVE kan meten en rapportages kan draaien. Daarnaast kunt u zelfstandig de provisioning uitvoeren.

De Yealink DECT Multicell W80B is een systeem welke eenvoudig te implementeren is voor een groot scala sectoren/segmenten, waaronder magazijnen, hotels, kantoren, detailhandel en andere grote oppervalten. Kortom bedrijvigheid waarbij roaming, overdracht, bereik, mobiliteit, stabiele en heldere communicatie-ervaring zowel in grote binnen- en/of buitenruimtes zeer wenselijk is.

De Yealink W80 is eenvoudig te installeren voor zowel ervaren installateurs als eindgebruikers. Zelfs wanneer er geen sprake is van een multicast-netwerkomgeving, is dit systeem snel en gemakkelijk te implementeren. De W80B Deployment Toolkit van Yealink helpt eenvoudig de juiste locatie voor elk W80B-basisstation te vinden. Met de meet-, installatie- en configuratiestappen die de toolkit rijk is, maken het eenvoudig om een Multicell systeem in te stellen en grootschalige implementaties te plannen.

Eigenschappen:

  • Air sync
  • Uit te breiden tot 30 basisstations en 100 handsets, 100 gelijktijdige gesprekken en 100 SIP accounts
  • Alle Yealink DECT randapparatuur aan te sluiten, W56H, W53H, CP930W, T4S incl. Dect Dongle
  • Ondersteund verschillende telefoonboeken waaronder het centrale telefoonboek, XML, 3CX en Remote telefoonboek
  • Opleidings- en certificeringsprogramma
  • Naadloze roaming en overdracht
  • HD-audiokwaliteit
  • Zelf provisioning
Meer informatie
Artikelnummer W80B
Omschrijving 2 Multi-Cell Dect Base
EAN 6938818303492
Merk Yealink
Omschrijving Yealink W80B

Meer van Yealink