Vacature - Allround Marketeer

Het schrijven van een scherpe vacaturetekst voor deze rol is praktisch onmogelijk. Want als het aan ons ligt kun je je écht met talloze marketingzaken bezighouden. Zo hebben we twee jaar geleden een nieuwe webshop gelanceerd die beheerd moet worden. Producten toevoegen dus? Ja, ook! Maar je duikt ook de cijfers in en denkt na over nieuwe functionaliteiten. Kortom: ook de optimalisatie en alle initiatieven die daarbij horen, liggen bij jou. En over producten gesproken: je bent ook nauw betrokken bij merk- en productintroducties. Hoe ga je een nieuw merk of product profileren? En via welke kanalen? Welke input krijg je van Sales?

Maandelijks gaan er meerdere nieuwsbrieven de deur uit. Mooi! Daarin vindt nog weinig segmentatie plaats, laat staan dat e.e.a. geautomatiseerd is. Daar kun jij een mooie slag in slaan! Beeld en copy? Dat regel jij, in overleg met alle stakeholders. Dat ene mooie artikel uit de nieuwsbrief zet je natuurlijk ook op social media. Sterker nog: je bedenkt er een paid campaign omheen, t.b.v. onze zichtbaarheid.

Geen zorgen: niet álles ligt bij jou. Voor SEO/SEA en een stuk contentmarketing werk je samen met een extern bureau. Jij brieft, beoordeelt de output en stuurt waar nodig bij. En dan zijn er nog de events die georganiseerd moeten worden. Ben jij de coördinator die alles in goede banen leidt?

Wie ben jij?

We beseffen ons dat we best veel vragen. Iemand die niet alleen creatief is, maar ook met data overweg kan, een aardig woordje kan schrijven, Adobe of Canva kent, en… Daarom vinden we jouw persoonlijkheid eigenlijk het belangrijkst. De dingen die je nog niet (volledig) beheerst, kunnen worden bijgespijkerd.

 • Je bent een stevige adviespartner voor de directie. Kom maar op met jouw ideeën, tips, plannen, maar ook argumenten om iets vooral NIET te doen. Jij bent op marketingvlak 100% in de lead. En precies om die reden is deze rol niet geschikt voor marketeers met minder dan 3 jaar werkervaring.
 • Je bent in deze rol de enige marketeer. Zelfstandigheid en zelfredzaamheid zijn daarom belangrijk. Net als prioriteiten stellen en de kaders van jouw rol bewaken.
 • Bij SDC gebeurt best veel ad hoc. Dat gaat nooit helemaal veranderen en moet je dus leuk vinden. Tegelijkertijd zoeken zij ook iemand met een langere termijnvisie, iemand die dingen kan gaan structureren, efficiënter gaat inrichten, etc.
 • Leergierigheid is een must! Zeker omdat je, hoogstwaarschijnlijk, dingen gaat tegenkomen die je nog niet eerder hebt gedaan. Kwestie van uitzoeken en uitproberen.
 • Je zit niet 24/7 in de cijfers. Maar… dingen die jij onderneemt moeten wel onderbouwd worden. Waarom doen we iets? Heeft het gewerkt? Of niet? Kortom: enige resultaatgerichtheid en affiniteit met het meten en analyseren van data is wel handig.

Wat krijg je van ons?

Binnen SDC kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze partners, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Wat hoort daar bij?

 • Een blanco rol die je helemaal zelf mag vormgeven!
 • Een professionele werkomgeving waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en zelfstandig dingen kunt ondernemen.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen je vakgebied.
 • 25 vakantiedagen
 • Een pensioen waarvan wij 2/3 betalen.
 • Toegang tot een fysiotherapeut.
 • Een groep gedreven collega's.
 • De mogelijkheid om thuis te werken. 

Maar ook een fulltime dienstverband (40 uur) met uitzicht op een vast contract, een prima salaris en dagelijks een goed verzorgde lunch. 

Dit zijn wij

Wij zijn SDC, een distributeur van IT en telecom voor de zakelijke markt in Doetinchem maar bovenal een familiebedrijf. We verkopen telefonie- en netwerkapparatuur aan installatie- en IT-bedrijven en webshops. Met een klein maar hecht team van zo’n 20 man bedienen we klanten uit heel Nederland en België. Als familiebedrijf vinden we het persoonlijke contact erg belangrijk, zowel in de relatie met onze klanten als in de sfeer binnen het bedrijf.

Enthousiast geworden?

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij SDC? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Solliciteren kan hier! Liever meer informatie? Bel, app of mail gerust met Suzette@mrktng.nl / 06 20 83 25 47

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.