TP-Link Deco X60 3-Pack AX3000

Home Mesh Wi-Fi 6 System
Voeg toe aan verlanglijst
Art.nr.
DECO X60 3-PACK
Ean:
Lage voorraad
€ 320,00

De TP-Link Deco X60 3-Pack AX3000 is een krachtige oplossing voor een betrouwbaar en snel Wi-Fi-netwerk. Deze set bestaat uit drie draadloze units die via een mesh-netwerk, draadloos een groot bereik creëren in uw huis of kantoor.

De Deco X60 ondersteunt snelheden tot wel 3000 Mbit/s, 2.402 Mbps op de 5GHz-band en 574 Mbps op de 2.4GHz-band. Bovendien ondersteunt het mesh-netwerk geavanceerde technologieën zoals Beamforming en MU-MIMO, waardoor u altijd een stabiele en snelle verbinding heeft.

De Deco X60 is gemakkelijk te installeren en te beheren via de TP-Link Deco-app. Met de app kunt u eenvoudig uw netwerk beheren en aanpassen, zodat het altijd aan uw behoeften voldoet. Bovendien biedt de app ook geavanceerde functies zoals ouderlijk toezicht en cybersecurity-features, voor een veiligere online ervaring.

  • Snellere verbindingen: Wifi 6-snelheden tot 3.000 Mbps — 2.402 Mbps op de 5GHz-band en 574 Mbps op de 2.4GHz-band.
  • Verbind meer apparaten: OFDMA- en MU-MIMO-technologie zorgen voor een 4 keer hogere capaciteit om gelijktijdige overdracht naar meerdere apparaten mogelijk te maken.
  • Betere naadloze dekking: Creëer een naadloze dekking in huis met een beter en sterker signaal dankzij wifi 6.
  • Ultralage latentie: Lagere latentie zorgt voor snellere reactietijden in games en een hogere kwaliteit van videochats.
  • Een uniform netwerk: Meerdere units vormen samen een netwerk waarbij automatisch de beste verbinding wordt gekozen wanneer je door je huis loopt.
  • Volledige beveiliging: WPA3-encryptie en TP-Link HomeCareTM bieden gepersonaliseerde functies, zoals ouderlijk toezicht, ingebouwde antivirus en Quality of Service (QoS), voor een veiligere online ervaring.
  • De installatie is eenvoudiger dan ooit: De Deco app leidt je stap-voor-stap door het installatieproces.
Meer informatie
Artikelnummer DECO X60 3-PACK
Omschrijving 2 Home Mesh Wi-Fi 6 System
Merk TP-Link Enterprise
Omschrijving TP-Link Deco X60 3-Pack AX3000

Meer van TP-Link Enterprise