Remote Support via Fastviewer

Om uw aanvraag goed te kunnen behandelen, kijken wij graag even met u mee.

Hiervoor maken wij gebruik van het programma Fastviewer, dat ons de mogelijkheid geeft op uw (klant) locatie mee te kijken en waarnodig remote de instellingen of programmering met uw engineer te doorlopen en aan te passen.

Na advies van een van onze supportmedewerkers kunt u het programma Fastviewer op uw computer downloaden.

Fastviewer voor Windows:
https://fastviewer.com/demo/FastClient.exe

Fastviewer voor Mac:
https://fastviewer.com/demo/FastClient.app.zip