Plantronics Voyager Focus BT

B825 UC, BT-USB-Wireless
Voeg toe aan verlanglijst
Art.nr.
202652-101
Ean:
Niet meer leverbaar

Dit product is helaas niet meer leverbaar!

Klik hier voor alternatieve producten

De Voyager Focus UC biedt naadloze connectiviteit voor uw computer of smartphone en integratie met toonaangevende UC-applicaties, en werkt zoals u dat wilt. Met een draadloos bereik van maximaal 45 meter kunt u tijdens gesprekken vrijelijk bewegen en blijft uw muziek kristalhelder klinken of u nu aan uw bureau zit, in de vergaderzaal of in de keuken. Geniet van vrijheid zonder verlies van betrouwbaarheid.

U voert niet alleen een gesprek.
U zit er middenin.

Hoor beter en wordt gehoord. Dankzij de baanbrekende passieve en actieve ruisonderdrukking en het hoogwaardige stereogeluid van de Voyager Focus UC-headset kunt u zich op uw gesprekken of muziek concentreren zonder dat u wordt afgeleid. Met drie nauwkeurig afgestemde microfoons en verfijnde mute-opties kunnen uw bellers zich ook op u concentreren. En wanneer u moet opletten op wat er om u heen gebeurt, drukt u gewoon op de OpenMic-knop

Zorgeloos muten
Een headset die maar een half woord nodig heeft

Bedien uw gesprekken met intuïtieve mutefuncties en ingebouwde slimme sensoren. Schakel de mutefunctie eenvoudig in of uit met één druk op de knop, of door de headset af en weer op te zetten. Muziek wordt automatisch gepauzeerd wanneer er een oproep binnenkomt. Door een blik op het scherm* of door de USB-adapter te controleren, kunt u altijd zien of de mutefunctie is ingeschakeld. Wanneer u wilt praten terwijl de microfoon op mute staat, stuurt het Dynamic Mute Alert u een gesproken waarschuwing.

Waarom zou u fluiten tijdens het werk als u ook kunt rocken?

Wanneer het tijd is om uw muziek aan te zetten, zorgt de Voyager UC voor rijke bastonen, heldere hoge tonen en natuurlijke middentonen in eersteklas stereogeluid. En de headset snapt hints: hij pauzeert de muziek wanneer u de headset afzet en hervat het afspelen wanneer u hem weer opzet. Daarnaast weet hij hoe u hem draagt. Dankzij de slimme verlengde microfoon worden de stereo, trackregeling en het volume automatisch aangepast.

 

Uitgebreide functionaliteit door software

  Profiteer met Plantronics Hub ook van:

  • Gespreksbeheer op meerdere softphones;
  • Een handige batterijmeter die in de systeembalk van de pc het niveau van de headsetbatterij weergeeft;
  • In het configuratiescherm van de headset kunt u de instellingen aanpassen, waaronder waarschuwingen voor een binnenkomend gesprek en gerelateerde opties;
  • Modellen: 
    • B825: UC standaard versie voor UC applicaties en softphones van Avaya, Cisco, Skype en meer.    
    • B825-M: Gecertificeerd voor Skype for Business en geoptimaliseerd voor Microsoft Lync.

 

 

Meer informatie
Artikelnummer 202652-101
Omschrijving 2 B825 UC, BT-USB-Wireless
Merk Poly Headsets (Plantronics)
Omschrijving Plantronics Voyager Focus BT

Meer van Poly Headsets (Plantronics)