Plantronics Blackwire C3215

USB-A + 3.5mm
Voeg toe aan verlanglijst
Art.nr.
209746-201
Ean:
Lage voorraad
€ 75,68

De Plantronics Blackwire 3200-serie bevat UC-headsets met snoer die duurzaam, comfortabel en eenvoudig te implementeren zijn, en die verkrijgbaar zijn in een verscheidenheid aan aansluitings- en draagmogelijkheden. Voeg daar inzichten van de extra software-as-a-service Plantronics Manager Pro aan toe en u bent klaar voor de toekomst.

De Blackwire 3200-serie met karakteristieke Plantronics-audio en functies van topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Superieure geluidskwaliteit De Blackwire 3200-headset beschikt over pc-breedband, een microfoon met ruisonderdrukking en hifi-stereogeluid (modellen C3220/3225), en biedt een fantastische audiobeleving. Daarmee is deze headset ideaal voor spraakfuncties, muziek en multimedia. De dynamische equalizerfunctie zorgt voor een optimale spraakkwaliteit tijdens gesprekken, terwijl de instellingen automatisch worden aangepast wanneer u naar muziek of multimedia luistert.

Aansluitingsmogelijkheden

Perfect voor kenniswerkers die een oplossing nodig hebben voor het beheer van gesprekken via hun pc, mobiele telefoon of tablet. De Blackwire 3200-serie biedt het comfort en de duurzaamheid van bekabeling gecombineerd met flexibiliteit -- tegen een instapprijs. U kunt oproepen beheren vanaf uw pc of tablet met standaard-USB of USB-C-connectiviteit. De C3215/C3225-modellen bieden een 3,5mm-aansluitingsmogelijkheid voor uw draadloze apparaat.

Comfort en draagbaarheid

Geniet van de veiligheid van een comfortabele pasvorm. Een lichte metalen hoofdbeugel biedt duurzaamheid en een naar wens aanpasbare pasvorm. De kunstleren oorkussens kunnen worden ingeklapt en compact in het meegeleverde draagetui worden opgeborgen (C3215/3225).

Prachtig geluid

De microfoon met noise-cancelling met flexibele boom elimineert achtergrondgeluiden weg 

Meer informatie
Artikelnummer 209746-201
Omschrijving 2 USB-A + 3.5mm
Merk Poly Headsets (Plantronics)
Omschrijving Plantronics Blackwire C3215

Meer van Poly Headsets (Plantronics)