Xtraaz-sponsor voorgesteld: TP-Link
Deel dit bericht:
Even voorstellen, TP-Link

Ons Xtraaz-incentive wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal van onze merken. Graag stellen wij deze aan u voor. Om af te trappen: TP-Link Omada.

TP-Link Omada is uitgegroeid tot één van de populairste networking-merken in de zakelijke markt. Omada biedt een ruim en compleet portfolio aan o.a. routersswitches en access points waardoor voor iedere situatie een passende oplossing is te creëren.
 

Beheer op afstand
Een groot voordeel aan de Omada-lijn is het Omada SDN beheerplatform. Deze stelt u in staat om het gehele netwerk op afstand te beheren. Koppel de hardware eenvoudig met een controller (hierbij heeft u keuze tussen een hardware controller, een software controller op uw eigen server of een cloudcontroller, gehost door TP-Link) en de rest beheert u vanuit de cloud.

Support en garantie
Een groot voordeel van TP-Link is de lokale support en garantie. In Nieuwegein zit het lokale B2B-team dat altijd voor u klaarstaat om mee te denken bij commerciële of technische vragen. Een ander voordeel is de garantie: op alle apparatuur zit standaard 10 jaar omruilgarantie.

Wi-Fi 7 en Omada Pro
Ook de nabije toekomst van TP-Link ziet er rooskleurig uit. Het merk is één van de eerste die met Wi-Fi 7 access points op de markt zal komen. Daarnaast wordt later dit jaar de Omada Pro-lijn gelanceerd, speciaal ontwikkeld voor de grotere enterprise-omgevingen.

Voordelig uitproberen
Geïnteresseerd in TP-Link, maar wilt u het eerst uitproberen? Maak gebruik van onze NFR-actie, hiermee schaft u voordelig TP-Link apparatuur aan voor eigen gebruik.

 

Uitgelicht:

EAP653 Slim
Slim-size Wi-Fi 6 Access Point
10 Bonus Xtraaz
Webshop

TL-SG2210MP
8-port GB PoE+-switch
10 Bonus Xtraaz
Webshop

ER7206
VPN Router
10 Bonus Xtraaz
Webshop

Licentie Omada Cloud - 1 jaar
Licentie voor 1 device, 1 jaar
2 Bonus Xtraaz
Webshop