Samen Sterk: krachtige partners voor Xtraaz 2024
Deel dit bericht:

SDC kondigt met trots de sponsoren aan voor Xtraaz 2024, gericht op het stimuleren van groei en vooruitgang in de sector van netwerk- en communicatietechnologieën. De vijf vooraanstaande merken die Xtraaz dit jaar ondersteunen zijn TP-Link, Gigaset, Draytek, Grandstream en MikroTik.

TP-Link: Een wereldleider in netwerkapparatuur en verbonden apparaten. TP-Link staat bekend om zijn betrouwbare routers, switches, Wi-Fi range extenders en andere netwerkoplossingen die particulieren en bedrijven helpen om verbonden te blijven met de wereld om hen heen.

Gigaset: Een pionier op het gebied van communicatietechnologie, vooral bekend om zijn hoogwaardige DECT-telefoons en communicatiesystemen. Gigaset biedt innovatieve oplossingen voor thuis en op kantoor, waardoor gebruikers kunnen genieten van kristalheldere gesprekken en naadloze communicatie.

Draytek: Een toonaangevende leverancier van internettoegangsapparatuur en netwerkoplossingen voor zowel consumenten als bedrijven. Draytek staat bekend om zijn geavanceerde routers, firewalls en VPN-oplossingen, die zorgen voor veilige en betrouwbare connectiviteit.

Grandstream: Een wereldwijde leverancier van IP-communicatie- en videobeveiligingsoplossingen. Grandstream biedt een uitgebreid assortiment aan IP-telefoons, videotelefoons, IP-camera's en videobewakingsproducten die bedrijven helpen om efficiënter te communiceren en veiliger te werken.

MikroTik: Een gerenommeerde fabrikant van netwerkapparatuur en software. MikroTik staat bekend om zijn krachtige routers, switches en draadloze systemen, evenals zijn geavanceerde netwerkbeheersoftware, waarmee gebruikers complexe netwerken kunnen beheren en optimaliseren.

SDC, als toonaangevende distributeur van ict hardware, is verheugd om samen te werken met deze merken om waardevolle kansen te creëren voor groei en succes in de branche. Met een gedeelde toewijding aan kwaliteit en innovatie zullen SDC en haar sponsoren blijven streven naar het leveren van hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de behoeften van klanten over de hele wereld.