SDC wordt distributeur van Snom Technology.
Tags: snom persbericht
Deel dit bericht:

SDC wordt distributeur van Snom Technology.

Snom Technology, fabrikant van premium IP-telefoons voor de zakelijke markt breidt de samenwerking met de Achterhoekse distributeur SDC verder uit. Vanaf 1 februari 2022 is SDC officiële distributeur van het Duitse merk. De partners van SDC beschikken daarmee over kwalitatief hoogwaardige bureautoestellen, single- en multicell DECT-oplossingen, conferentietoestellen, headsets en deelname aan het aantrekkelijke partnerprogramma. Om de partners van SDC kennis te laten maken met Snom wordt op donderdag 17 februari een webinar georganiseerd waarin het merk en zijn portfolio worden geïntroduceerd. Meer informatie over dit webinar is te vinden op sdc.nl/snom.

Vincent Kloos, directeur/eigenaar van SDC, is blij met de overeenkomst:
“Met Snom voegen we een gerenommeerd merk toe aan ons portfolio. Het gevarieerde portfolio met o.a. VoIP en IP-Dect-producten is van hoogstaande kwaliteit en past goed in ons assortiment. Door de verticale marktbenadering van Snom zijn de producten gemaakt volgens de wensen van sectoren als de zorg of hospitality. Dit geeft onze partners de mogelijkheid om hun klanten nog beter te bedienen.”

Stephan Fuchs, channel director Benelux & Nordics voor Snom, is erg enthousiast over de samenwerking met SDC:
“Ik ken SDC al jaren als een zeer actieve distributeur met een uitstekende reputatie. Het team staat dicht bij haar partners en investeert continue in een zeer hoog kennisniveau en in een aanbod van producten en diensten waarmee de partners echt uit de voeten kunnen. Ik ben blij dat de partners van SDC nu rechtstreeks kunnen profiteren van onze producten, financiële programma’s en de snelle retourafhandelingen.”

 

Over SDC

SDC, gevestigd in Doetinchem, is sinds 1992 actief als distributeur van zakelijke ICT-apparatuur en is in de loop der jaren uitgegroeid tot one-stop-shop voor telefonie- en netwerkapparatuur. Kenmerkend voor SDC zijn het persoonlijke contact en de focus op de relatie met zijn partners. Als familiebedrijf zijn de lijntjes kort.

Naast het leveren van producten onderscheidt SDC zich door het meedenken met en ondersteunen van zijn partners. Zo levert het bedrijf diverse diensten (denk aan DECT- en Wi-Fi-metingen) en zijn zij in staat om de partner te ondersteunen  en adviseren op zowel technisch als commerciëel vlak. Ook geeft SDC met regelmaat trainingen en webinars om partners op te leiden, zowel technisch als commerciëel.

 

Over Snom

Snom is een internationaal gerenommeerde fabrikant van IP-telefoons voor de zakelijke en industriële sector. Snom werd in 1997 gelanceerd als pionier op het gebied van Voice-over-IP (VoIP) en telefonie, en is in korte tijd uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevend merk voor innovatieve ICT-oplossingen.

360°-benadering:

Het succes van de onderneming is gebaseerd op een allround strategie die op holistische wijze tegemoetkomt aan de behoeften van klanten en partners.

Het aanbod wordt gekenmerkt door:

 • Eersteklas technologie;
 • Hoogste veiligheid;
 • Ergonomisch ontwerp;
 • In-house firmware ontwikkeling inclusief snelle updates;
 • In-house audio lab;
 • Regelmatige training;
 • Uitstekende service;
 • Systeem voor ondersteuning op afstand;
 • 3 jaar garantie;
 • Oplossingen op maat, en
 • Lokaal beheer op belangrijke markten

Snom richt zich expliciet op het kennen van en rekening houden met de wensen en eisen van haar klanten en partners bij het ontwikkelen van nieuwe oplossingen.

De veelzijdige IP bureau- en conferentietelefoons en draadloze DECT-telefoons van Snom worden gekenmerkt door een hoogwaardige geluidskwaliteit. Het portfolio omvat ook modellen die speciaal zijn ontworpen voor bijzonder veeleisende omgevingen - zoals gezondheidszorg, industrie of hybride omgevingen.

Sinds 2016 maakt Snom deel uit van de VTech Group, 's werelds grootste fabrikant van draadloze telefoons.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.snom.com.