SDC Partners & Friends On Tour - Utrecht
Deel dit bericht:

SDC gaat verder On Tour! Na evenementen in Eindhoven, Heerenveen en Amsterdam organiseren wij op 1 december samen met onze partners TP-Link en MikroTik het event 'SDC Partners & Friends on Tour' in Utrecht.

Na een ontvangst met lunch presenteren we twee interessante kennissessies. TP-Link zal de roadmap van 2023 behandelen. Voor MikroTik geven we een portfolio-update voor de verschillende categorieën: routing, switching & wireless.Na afloop van de presentaties sluiten we de dag af met een borrel.

Datum en programma:

Donderdag 1 december
Ontvangst en lunch vanaf 12.30
Kennissessies vanaf 13.00

Locatie:

Van der Valk Hotel Utrecht
Winthontlaan 4 -6
3526KV Utrecht

TP-Link Omada


Tijdens de TP-Link Omada kennissessie kijken we vooruit naar het nieuwe jaar en bekijken we de Roadmap van 2023. Hier zal o.a. Omada Pro worden geïntroduceerd, de productlijn die is gericht op het hogere segment in de markt. Verder zullen de eerste Wi-Fi 7 Access Points binnenkort op de markt verschijnen.
Daarnaast behandelen we de nieuwe multifunctionele router die TP-Link onlangs heeft geïntroduceerd: de ER7212PC. Dit is een Gigabit VPN Router met ingebouwde PoE+-switch en controller. Tot slot nemen we een kijkje naar de nieuwe technische mogelijkheden binnen de Omada-software: PPSK en AI-optimalisatie.

MikroTik


MikroTik is een Letse, community-driven, leverancier van netwerkapparatuur. Uniek aan MikroTik is dat alle apparatuur dezelfde basis heeft: het besturingssysteem RouterOS. Het kleinste access point kent dus, softwarematig, dezelfde mogelijkheden als de grootste Cloud Core Router en ieder product kan uitgebreid worden geconfigureerd.
Tijdens deze kennissessie geven we een update van de verschillende categorieën, o.a. switching, routing en wireless komen aan bod. Daarnaast behandelen we een ander onderscheidend product van MikroTik: Wireless Wire. Dit zijn voorgeconfigureerde, razendsnelle straalverbindingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van het 60Ghz-spectrum.