SDC Partners & Friends On Tour - Rotterdam
Deel dit bericht:

Ook in het nieuwe jaar gaat SDC on Tour! Op woensdag 29 maart organiseren wij samen met onze partners TP-Link en Teltonika het event 'SDC Partners & Friends on Tour' in Rotterdam.

Na een ontvangst met lunch presenteren we twee interessante kennissessies. Teltonika is nieuw in ons assortiment en zal zich deze middag presenteren. TP-Link geeft deze middag een update van het Omada-portfolio.
Na afloop van de presentaties sluiten we de dag af met een borrel.

Datum en programma:

Woensdag 29 maart
Ontvangst en lunch vanaf 12.30
Kennissessies vanaf 13.00 

Locatie:

Van der Valk Rotterdam/Ridderkerk
Krommeweg 1
2988 CB Ridderkerk 

TP-Link Omada


Tijdens de TP-Link Omada kennissessie kijken we vooruit naar het nieuwe jaar en bekijken we de Roadmap van 2023. Hier zal o.a. Omada Pro worden geïntroduceerd, de productlijn die is gericht op het hogere segment in de markt. Verder zullen de eerste Wi-Fi 7 Access Points binnenkort op de markt verschijnen.
Daarnaast behandelen we de nieuwe multifunctionele router die TP-Link onlangs heeft geïntroduceerd: de ER7212PC. Dit is een Gigabit VPN Router met ingebouwde PoE+-switch en controller. Tot slot nemen we een kijkje naar de nieuwe technische mogelijkheden binnen de Omada-software: PPSK en AI-optimalisatie.

Teltonika

 

Teltonika is een leverancier van netwerkapparatuur, gevestigd in Litouwen. Teltonika staat met name bekend om zijn industriële 4G/5G-routers. Hiermee kunt u stabiele internetverbindingen creëren voor  IoT-, M2M-toepassingen of voor een betrouwbare enterprise netwerkinfrastructuur.
Teltonika is een nieuw merk in ons portfolio en zal zichzelf én het portfolio deze middag presenteren. Naast 4G/5G-routers zullen ook de gateways, switches en modems de revue passeren. Hierbij zullen we ons met name richten op de oplossingen die geschikt zijn voor gebruik in het MKB.