SDC Partners & Friends On Tour - Heerenveen
Deel dit bericht:

SDC gaat on Tour! Na een eerste evenement in Eindhoven gaan we in juni naar het noorden van het land. Op 22 juni organiseren we samen met onze partners TP-Link en Gigaset het event 'SDC Partners & Friends on Tour' in Heerenveen.

Na een ontvangst met lunch presenteren wij deze middag kennissessies van Gigaset en TP-Link, met een borrel ter afsluiting.

Datum en programma:
Woensdag 22 juni

12.45 - 13.30 Ontvangst met lunch
13.30 - 14.45 Opening en kennissessie TP-Link
14.45 - 15.00 Pauze
15.00 - 16.00 Kennissessie Gigaset
16.00 - 17.00 Borrel

Locatie:

Hotel Heidehof
Golflaan 1
8445 SR Heerenveen


TP-Link

TP-Link heeft met de EAP650 onlangs het eerste Slimline Access Point gepresenteerd. Dit model, in kleine form factor, is 55% kleiner dan de gangbare Wi-Fi 6 modellen. Dit is het eerste kleine model, maar zeker niet het enige. Binnenkort zullen andere modellen dit voorbeeld volgen.
Verder kijken we vooruit naar de tweede helft van het jaar. Welke producten kunnen we verwachten, welke nieuwe functies gaan we daarnaast zien in de Omada-software? En wat is de verwachting over de voorraadpositie?

Gigaset

Gigaset geeft deze middag een update over het algehele portfolio. De nieuwe DECT-handsets (S700H, SL800H, R700H) zijn inmiddels al enige tijd leverbaar, maar ook de N870E is onlangs geïntroduceerd. Daarnaast biedt de mini-multicellfunctionaliteit van de N670 het portfolio meer diepgang.
Ook zal een handige functie van de DECT-systemen aan bod komen: de Alarm, Messaging and Location (AML)-functionaliteit. Hiermee kan zowel de workflow worden verbeterd als de veiligheid van de medewerkers worden vergroot in de meest uiteenlopende branches. Denk aan logistiek, industrie en gezondheidszorg.
Tevens zullen we het mobiele portfolio bespreken. Welke modellen zijn beschikbaar voor zakelijk gebruik, en wat zit er op korte termijn aan te komen?