Partners and friends live at Evoluon
Deel dit bericht:
Graag nodigen wij, Snom, TP-Link en SDC, u uit voor ons evenement:
 

SDC Partners & Friends
Live at Evoluon

 

Dit evenement vindt plaats op woensdagochtend 20 april. Na ontvangst op de iconische locatie Evoluon met koffie en een worstenbroodje presenteren we twee commerciële kennissessies van onze partners TP-Link en Snom. Na afloop van de presentaties sluiten we de ochtend af met een heerlijke lunch.

Graag zien we u deze ochtend in Eindhoven!

Datum en programma:
Woensdag 20 april
08.30   Aankomst en ontvangst (met koffie en een worstenbroodje)
09.00   Kennissessie TP-Link
10.30   Pauze
10.45   Kennissessie Snom
12.00   Lunch

Locatie:
Evoluon Eindhoven
Noord Brabantlaan 1a
5652 LA Eindhoven

Routebeschrijving

TP-Link - Presentatie Slimline modellen & Vooruitblik Q2/Q3

TP-Link zal deze ochtend de nieuwe aanwinst in zijn portfolio presenteren: de Slimline Access Points! Deze nieuwe modellen zijn 55% kleiner dan de gangbare Wi-Fi 6 modellen. De EAP650 zal als eerste model in deze nieuwe form factor worden geïntroduceerd.
Verder blikken we vooruit op Q2 en Q3. Welke producten kunnen we verwachten, welke nieuwe functies gaan we daarnaast zien in de Omada-software? En wat is de verwachting over de voorraadpositie?
Snom - Work from Home, D713 & DECT-functionaliteit

Sinds 1 februari zijn we officiëel distributeur van het gehele portfolio van Snom. We zijn dan ook blij dat ook zij aanwezig zullen zijn op dit event, waarin zij een aantal onderwerpen zullen belichten.
Allereerst de presentatie van de D713. Dit toestel heeft Snom recent geïntroduceerd en is het nieuwe instapmodel in de populaire D700-serie en voorziet met o.a. een TFT kleurendisplay, 4 functietoetsen en 2 Gigabit-aansluitingen in alle functionaliteit voor een scherpe prijs.
Daarnaast zal dieper worden ingegaan op het Work from Home-portfolio, bestaande uit een aanbod van headsets en speakerphones. Tot slot zullen we stilstaan bij enkele specifieke functies van de Snom DECT-systemen. Denk hierbij o.a. aan Alarm on DECT.