SDC: Partners & Friends in Business 2021
Tags: tp-link sdc partners & friends gigaset evenement
Deel dit bericht:

Op donderdag 28 oktober organiseren we ons eerste live evenement in lange tijd:

‘Partners & Friends in Business 2021’

Graag nodigen wij u uit voor deze middag, die plaatsvindt bij InnStyle te Maarssen.

Deze middag presenteren we twee commerciële kennissessies van onze partners Gigaset en TP-Link. Na afloop van de presentaties sluiten we de dag af met een gezellige borrel en barbecue. Ook is er tussen de presentaties door gelegenheid om bij te praten en te netwerken.

Graag zien we u deze middag in Maarssen!

Datum en programma:
Donderdag 28 oktober
13.30 Aankomst en ontvangst
14.00 Kennissessie TP-Link
15.00 Pauze
15.30 Kennissessie Gigaset
16.30 Teaser SDC
16.40 Borrel en barbecue

Locatie:
InnStyle
Herenweg 55
3602 AN
Maarssen

Let op: volgens de huidige regelgeving dient u als bezoeker van dit event in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. Kijk voor meer info op Rijksoverheid.


TP-Link - Omada Update

TP-Link is één van de snelstgroeiende merken binnen ons portfolio, en niet zonder reden. Naast de kwaliteit en de goede verkrijgbaarheid van de producten (ook op dit moment), zijn ook de 10 jaar garantie, het gemakkelijk online te beheren Omada SDN-platform en de uitgebreide supportmogelijkheden (met een Nederlands supportteam) belangrijke argumenten waarom steeds meer resellers de keus voor TP-Link maken.
In deze kennissessie geven we u een kijkje in het Omada-portfolio. Met de introductie van VPN-routers en een breed scala aan (Wi-Fi 6) Access Points en switches is Omada voor ieder project in te zetten.

Gigaset - Portfolio Update

Onlangs heeft het DECT-portfolio van Gigaset een flinke update gehad met de introductie van de nieuwe lijn handsets (S700H, SL800H, R700H). Ook de toevoeging van de mini-multicell functionaliteit van de N670 geeft het portfolio meer diepgang. Maar de fabrikant is nog niet klaar: zo volgen binnenkort nog de N610 en de N870E.
Tijdens deze kennissessie gaan we dieper in op het portfolio. Wat zijn de voordelen van de nieuwe handsets ten opzichte van hun voorgangers? Welke commerciële kansen biedt het nieuwe portfolio u? En welke systemen zijn in welke situaties in te zetten? Tevens zal de beschikbaarheid van de producten aan bod komen.
Verder werd onlangs de ION H geïntroduceerd en ook binnen de smartphonelijn zijn er ontwikkelingen met de GX290+ Pro en de GS5.