Nieuw! Yealink BH70
Deel dit bericht:

De ultieme headset die communicatie naar een hoger niveau tilt! Met geavanceerde technologieën en een elegant design biedt de Yealink BH70 een ongeëvenaarde ervaring voor zowel zakelijke professionals als veeleisende gebruikers. Binnenkort beschikbaar!

  • Geavanceerde ruisonderdrukking: Heldere gesprekken, zelfs in rumoerige omgevingen, dankzij de geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologieën.
  • Kristalheldere audiokwaliteit: Ervaar vloeiende en professionele conversaties met ongeëvenaarde audiokwaliteit.
  • Comfortabel ontwerp: Maximaal comfort met zachte oorkussens en een verstelbare hoofdband die zich aanpast aan jouw voorkeuren, zodat je je kunt concentreren zonder afleiding.
  • Naadloze connectiviteit: Schakel moeiteloos tussen verschillende apparaten, zoals je computer, smartphone of deskphone, voor ultieme flexibiliteit.
  • Veelzijdigheid: Thuis, op kantoor of onderweg, de Yealink BH70 biedt een uitzonderlijke gebruikerservaring in elke situatie.

Uitzonderlijke audioprestaties op elk moment.

Het Ole Wolff diafragma, een toonaangevend professionele akoestische component, zorgt voor een vol geluid met een breed frequentiebereik en hoge gevoeligheid.

  • 35mm custom luidspreker
  • 6 audio-equalizers

Nieuwe materialen. Nieuwe ervaring.

Met nieuwe materialen en een compromisloze pasvorm voor verschillende hoofdvormen, biedt de BH70 een luxueus comfortabele gebruikerservaring. Én verbeterde controle met functies zoals dempen, vergaderingen bijwonen en volume-instellingen aanpassen met één klik.

Maximaal comfort. Minimaal gewicht.

Geniet van maximaal comfort met minimaal gewicht. Het gewicht is met 20% verminderd en de klemkracht is verbeterd voor een uitgebalanceerde druk bij langdurig gebruik.

Bewegen en toch gefocust blijven.

Met een draadloos bereik tot 50 meter kun je naadloos schakelen tussen verschillende locaties terwijl je verbonden blijft.

 

Duurzaam in alles.

De BH70 is duurzaam in alle opzichten, onderworpen aan hoogwaardige kwaliteitstests om betrouwbare prestaties te garanderen. Onderworpen aan kwaliteitstests van hoog niveau en bestand tegen vallen en zware druk, voor gegarandeerd betrouwbaarheid en kwaliteit.

  • 35 uur gesprekstijd
  • 22 dagen ultralange stand-by