Nieuw! Gigaset R700H protect PRO
Deel dit bericht:

Ontworpen om bedrijfsactiviteiten soepel te laten verlopen, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden, terwijl het tegelijkertijd de veiligheid van medewerkers altijd en overal waarborgt!

De Gigaset R700H protect PRO is de robuuste handset die perfect is voor verschillende waarschuwings- en lone worker-scenario's. Met zijn bewegingssensor kan hij automatische alarmsituaties detecteren. Voor handmatige alarmering is de handset uitgerust met een rode, bolle "SOS"-alarmtoets die zelfs met handschoenen eenvoudig kan worden ingedrukt. Een meldterminal met pictogrammenset voor diverse alarmsituaties, een Bluetooth-bakenscanfunctie en een geïntegreerde zaklamp-LED maken de alarmfuncties compleet.

Alarm, berichten, locatie - Bescherm uw medewerkers
De Gigaset R700H protect PRO is uitgerust met een bewegingssensor die verschillende soorten automatische alarmen kan detecteren, waaronder het man-down alarm. Het is gecertificeerd voor lone worker-scenario's (zoals de Duitse DGUV 112-139). Met de programmeerbare rode functietoets met bolle vorm kan gemakkelijk een handmatig alarm worden geactiveerd, zelfs met werkhandschoenen aan. Een AML-berichtenterminal en pictogrammenset, Bluetooth-bakenfunctie, geïntegreerde zaklamp-LED en tweekleurige LED voor Message Waiting Indication (MWI) met statusaanduiding maken de set handige alarmfuncties compleet.

Robuustheid - bestand tegen uitdagende omstandigheden
Naast het rubberen oppervlak voor een perfecte grip, is de nieuwe R700H protect PRO ontworpen om ook met werkhandschoenen te bedienen te zijn. Het displayglas is krasbestendig en kan daarom worden gebruikt in extreme werkomgevingen. Met een IP65-certificering is de R700H protect PRO beschermd tegen stof en waterstralen. Bovendien is de handset bestand tegen metaalstof dankzij speciale magnetische afscherming. Het oppervlak is bestand tegen desinfecterende middelen, wat schoonmaken vergemakkelijkt en bescherming biedt tegen bacteriën en virussen.

Zakelijke functies en slimme beveiligingsgadgets
De Gigaset R700H protect PRO biedt een groot 2,4" TFT-kleurendisplay en tal van zakelijke functies zoals SUOTA, Bluetooth, uitstekende geluidskwaliteit en trilalarm. Geoptimaliseerd voor gebruik met Gigaset single en multi-cellen en achter alarmsystemen. Via autoprovisioning kan de beheerder een groot aantal handsets op afstand configureren. Telefoonboekvermeldingen kunnen worden geüpload, alle relevante instellingen kunnen vooraf worden ingesteld en beltonen kunnen worden geüpload en toegewezen voor een consistente geluidservaring.

Highlights

  • 2,4" TFT-kleurenscherm
  • Bewegingssensor voor automatische alarmen zoals het man-down alarm, inactiviteitsalarm en vluchtalarm
  • Rode "SOS"-alarmtoets met bolle vorm voor gemakkelijke bediening, zelfs met handschoenen aan
  • Tijdalarm om op specifieke momenten reactie te vereisen
  • Technisch alarm detecteert lokale storingen en stuurt keep-alive verzoeken
  • Verschillende alarmmodi: basis (gebaseerd op oproepen), alarm en PNG (beide via MQTT API-interface)
  • Zaklamp voor het signaleren van alarmen en om personen beter te kunnen vinden bij een ongeval
  • Ondersteuning voor alarmen, berichten en locatie (AML): Alarmoproepen worden verzonden via MQTT-protocol of rechtstreeks naar de alarmserver gebeld
  • IP65-gecertificeerd: Beschermd tegen stof, metaalstof en waterstralen
  • Bluetooth/BLE: Bluetooth-baken en scannen van bakens om locatie te bepalen in noodgevallen

Alarm, berichten, locatie

Alarmsystemen dienen om gebruikers op de hoogte te stellen van diverse gebeurtenissen, variërend van alledaagse meldingen tot noodsituaties waarbij levens kunnen worden gered. Met de nieuwste software-update van de N670/N870 biedt Gigaset de mogelijkheid om bestaande alarmsystemen te integreren. Deze systemen kunnen berichten verzenden, interactie van gebruikers vereisen en zelfs de locatie van de DECT-handset opvragen. Met geavanceerde berichtopties kunnen alarmservers per bericht verschillende instellingen aanpassen, waaronder tekst, pictogrammen, kleuren, softkeys, prioriteit en meer.