Maak kans op gratis F1 Dutch Grand Prix VIP tickets!
Deel dit bericht:

Wil je samen met ons naar de Formule 1 in Zandvoort? Doe mee aan de Gigaset F1-actie en maak kans op een VIP-ticket voor de Grand Prix van Zandvoort.

Wil je kans maken? Schrijf je hier in!

Max Verstappen heeft zijn derde wereldtitel al binnen en is opnieuw de grote favoriet voor het Formule 1-wereldkampioenschap van dit jaar. Van vrijdag 23 augustus tot en met zondag 25 augustus staat de Grand Prix van Zandvoort op het programma, een race die belooft uit te groeien tot een groots feest.

Dankzij Gigaset hebben we 15 VIP-tickets beschikbaar die jij als reseller kunt verdienen. Deze tickets bieden toegang tot de tribune langs het rechte stuk en zijn inclusief drankjes en hapjes in de Hospitality Lounge. Registreer je nu voor onze F1-actie en maak kans op een van deze tickets.

Juich jij op 25 augustus Max naar de overwinning?

Zaterdag- en zondagkaarten

De kaarten voor zaterdag en zondag worden verdeeld onder de top 9 resellers met de hoogste Gigaset-omzet in de actieperiode. De top 5 wordt uitgenodigd voor de Grand Prix op zondag, terwijl de nummers 6 tot en met 9 aanwezig zullen zijn bij de kwalificatie op zaterdag.

Verloting vrijdagkaarten

Tijdens deze actieperiode moet je minimaal € 2.500,- aan Gigaset-omzet behalen om kans te maken op de vrijdagkaarten. Onder alle resellers die minstens deze omzet behalen maar niet in aanmerking komen voor zaterdag- en zondagkaarten, worden 6 tickets voor de vrijdag verdeeld.

Tijdens de actieperiode ontvang je regelmatig updates met je actuele tussenstand.

Actievoorwaarden

  • De actie is alleen toegankelijk voor resellers van SDC.
  • Om in aanmerking te komen voor een ticket voor de Grand Prix van Zandvoort, moet je je eerst registreren voor de actie.
  • Daarna kijken we naar je behaalde Gigaset-omzet bij SDC gedurende de actieperiode.
  • Per klantnummer is één ticket te verdienen. In totaal zijn er 15 tickets beschikbaar.
  • De actieperiode loopt van 1 mei tot en met 31 juli 2024 (bij latere aanmelding telt je omzet vanaf 1 mei mee).
  • De winnaars worden begin augustus bekendgemaakt.