Gigaset presenteert nieuwe Professional DECT-handsets
Tags: sl800 s700 n870 n670 gigaset dect
Deel dit bericht:

Duitse telecomproducent vernieuwt DECT-portfolio met S700H PRO en SL800H PRO

Verbeterde prestaties, een groter display en uitgebreide softwarefuncties: de nieuwe Gigaset Professional DECT-handsets bieden alle functies waar een hedendaags bedrijf om vraagt. Waar de S700H PRO fungeert als een allrounder voor dagelijks gebruik op kantoor, biedt de SL800H PRO een aantrekkelijk design in een compact formaat. De twee nieuwe handsets zijn volledig compatibel met de Gigaset Professional single- en multicellsystemen.

Gigaset is in het afgelopen decennium uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van professionele communicatieoplossingen. Met meer dan 1,5 miljoen verkochte Professional-producten in de afgelopen vijf jaar is het van oorsprong Duitse bedrijf goed vertegenwoordigd in de Business to Business-markt. Deze positie wordt nu verder versterkt met de uitbreiding van het zakelijke DECT-handsetportfolio.

De nieuwe S700H PRO en SL800H PRO handsets combineren onze ervaring in het Professional-segment met een breed scala aan nieuwe functies die gevraagd worden door onze klanten” zegt Michael Anft, Senior Product Manager bij Gigaset. “De nauwe samenwerking met onze klanten en partners was voor ons bijzonder waardevol. Hierdoor hebben we deze toestellen kunnen voorzien van praktische nieuwe functies die uiteraard voldoen aan onze gebruikelijke kwaliteitsnorm, naadloos passen in ons bestaande systeem en klaar zijn voor de toekomst.”

Gigaset S700H PRO: de allround handset voor dagelijks gebruik

De nieuwe Gigaset S700H Pro is ontwikkeld voor optimaal gebruik tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Vergeleken met het huidige model, de S650H PRO, heeft deze handset een groter 2,4-inch TFT-scherm. De 2,5mm-headsetaansluiting is vervangen voor een 3,5mm-aansluiting waardoor alle gangbare headsets op dit toestel te gebruiken zijn. Nieuw is ook de toevoeging van een noodknop. Deze zit handig links boven het scherm en is vrij te programmeren. Daarnaast beschikt de S700H PRO over uitstekende HDSP-ready™ geluidskwaliteit, welke zorgt voor kristalheldere gesprekken. Dankzij de lange batterijduur – maximaal 300 uur stand-by (ruim 12 dagen!) – zal de S700H niet snel verzaken. De nieuwe handset is geoptimaliseerd voor gebruik op alle Gigaset Professional single- en multicellsystemen, maar kan ook worden gebruik op alle CAT-iq en GAP compatibele basisstations, zowel in een single- als multicellomgeving.

Gigaset SL800H PRO: de designhandset zonder concessies

Met de komt van de SL800H PRO introduceert Gigaset de kleinste en lichtste handset in het Professional-portfolio. Ondanks zijn compacte afmetingen heeft de handset een groot 2,4-inch kleurendisplay en – net als de S700H PRO – de allernieuwste technieken. Zo biedt het toestel onder andere een batterijduur tot 12 uur gesprekstijd in HSDP-readyTM geluidskwaliteit. Daarnaast is ook deze handset breed inzetbaar, want de SL800H PRO kan gebruikt worden in zowel single- en multicellomgevingen (zowel een DECT-systeem van Gigaset als CAT-iq en GAP compatibele basisstations).

Maximale privacybescherming dankzij veilige modus

Eén van de unieke eigenschappen van zowel de Gigaset S700H PRO als de SL800H PRO is de veilige modus (ook wel ‘hotelmodus’). Wanneer deze modus actief is, worden oproeplijsten en andere gevoelige gegevens met een vooraf gedefinieerd interval van de handset verwijderd. Ook is het dankzij deze modus mogelijk om specifieke functies of instellingen uit te schakelen. Hierdoor wordt de privacy van eindgebruikers zoals hotelgasten en medewerkers op een flexkantoor maximaal gewaarborgd. Ook de optie om de handsets met PIN te beveiligen draagt hier aan bij. Uiteraard blijft het in de veilige modus wel mogelijk om vooraf ingestelde noodnummers te kiezen.

Naast de twee bovengenoemde handsets zal Gigaset later dit jaar een derde handset aan het Professional-portfolio toevoegen: dit zal gaan om een ruggedized handset.