Ga jij mee naar de Formule 1 in Zandvoort?
Deel dit bericht:

Ga met ons mee naar de Formule 1 in Zandvoort. Registreer je voor het Gigaset F1-incentive en maak kans op een VIP-Ticket voor de Grand Prix van Zandvoort.

Na vorig jaar oppermachtig zijn tweede wereldtitel te hebben veroverd, is Max Verstappen ook dit jaar weer de grote favoriet voor het wereldkampioenschap Formule 1.
Op 27 augustus staat de Grand Prix van Zandvoort op de planning, de race die weer één groot feest belooft te worden.
 
Samen met Gigaset hebben wij VIP-tickets beschikbaar, die jij als reseller kunt verdienen.

De tickets bieden toegang tot de tribune op het rechte stuk en zijn inclusief drinks en fingerfood in de Hospitality Lounge.

Registreer je nu voor ons F1-incentive en maak kans op één van die tickets. Juich jij op 27 augustus Max naar de overwinning?

Actievoorwaarden

 
De actie is toegankelijk voor resellers van SDC. Om in aanmerking te komen voor een ticket voor de Grand Prix van Zandvoort dien je je allereerst te registreren voor het incentive. Daarna kijken we naar je gerealiseerde Gigaset-omzet bij SDC gedurende de actieperiode. Deze actieperiode loopt van 1 mei t/m 31 juli.
 

Verloting vrijdagkaarten

Tijdens deze actieperiode dien je minstens € 2.500,- Gigaset-omzet te behalen om in aanmerking te komen voor de vrijdagkaarten. Onder alle resellers die deze omzet hebben behaald zullen 5 tickets voor de vrijdag worden verloot.
 

Zaterdag- en zondagkaarten

De kaarten voor de zaterdag en de zondag worden vergeven aan de top 10 resellers met de meeste Gigaset-omzet in de actieperiode. De top 5 zal voor de Grand Prix op zondag worden uitgenodigd, de nummers 6 t/m 10 zijn aanwezig bij de kwalificatie op zaterdag.

Tijdens de actieperiode ontvang je geregeld updates met je actuele tussenstand.