Maandelijkse Archieven: Februari 2022

 1. SDC Academy opent haar deuren weer!

  Door de aangekondigde versoepelingen is het eindelijk weer zo ver en kunnen we weer fysieke trainingen gaan geven. Met andere woorden: SDC Academy opent haar deuren weer!

  Lees meer
 2. SDC wordt distributeur van Snom Technology.

  SDC wordt distributeur van Snom Technology.

  Snom Technology, fabrikant van premium IP-telefoons voor de zakelijke markt breidt de samenwerking met de Achterhoekse distributeur SDC verder uit. Vanaf 1 februari 2022 is SDC officiële distributeur van het Duitse merk. De partners van SDC beschikken daarmee over kwalitatief hoogwaardige bureautoestellen, single- en multicell DECT-oplossingen, conferentietoestellen, headsets en deelname aan het aantrekkelijke partnerprogramma. Om de partners van SDC kennis te laten maken met Snom wordt op donderdag 17 februari een webinar georganiseerd waarin het merk en zijn portfolio worden geïntroduceerd. Meer informatie over dit webinar is te vinden op sdc.nl/snom.

  Vincent Kloos, directeur/eigenaar van SDC, is blij met de overeenkomst:
  “Met Snom voegen we een gerenommeerd merk toe aan ons portfolio. Het gevarieerde portfolio met o.a. VoIP en IP-Dect-producten is van hoogstaande kwaliteit en past goed in ons assortiment.

  Lees meer