Maxwell 10 Main device OP=OP

10" Touch SIP Android phone
Voeg toe aan verlanglijst
Art.nr.
S30853-H4001-R101
Ean:
Lage voorraad
€ 589,90

Let op. Dit is alleen het scherm zonder voet, hoorn of wandbeugel.

 

Gigaset Maxwell 10 Android Videotelefoon   

De Gigaset Maxwell 10 is een VoIP videotelefoon voorzien van het Android besturingssysteem, ingebouwde HD camera, Wi-Fi, Bluetooth en DECT module.

 

Eigenschappen Gigaset Maxwell 10

  • 10.1 inch HD Touch display (IPS / 1280 x 800 / 24 Bit);
  • Android 4.2.2 besturingssysteem met speciale Gigaset apps;
  • Tot wel 12 gesprekskanalen en SIP accounts;
  • Ingebouwde 720p HD camera voor videoconferencing;
  • Ingebouwde Wi-Fi Client, Bluetooth en DECT module(voor draadloze hoorn of DECT headset);
  • 2 x Gigabit LAN met PoE, 2 x USB 2.0 en HDMI poort;
  • Adresboek via Google Contacts, Exchange, XML.

 

Er zijn verschillende soorten accessoires verkrijgbaar om uw Gigaset Maxwell zelf samen te stellen. Zo zijn er op dit moment 3 verschillende draadloze handsets te verkrijgen.    

Functionaliteiten

De Gigaset Maxwell beschikt over veel functionaliteiten maar is in de basis bedoeld voor VoIP of videobellen. U kunt tot 12 SIP accounts programmeren in de telefoon en dankzij de HD camera kan er in 720p resolutie via video worden gecommuniceerd. Dankzij bluetooth en GAP kunnen draadloze headsets ook eenvoudig worden aangesloten op de Gigaset Maxwell. 

Via HDMI is het mogelijk om het beeld naar een grotere monitor over te zetten, dit is bijvoorbeeld handig wanneer u gebruik gaat maken van videoconferencing met meerdere personen. De twee USB poorten geven u de mogelijkheid om USB sticks aan te sluiten voor extra opslag mogelijkheden en bestanden over te zetten. Ook kunt u deze gebruiken voor bijvoorbeeld het aansluiten van een muis. 

    

Android en overige software 

Standaard wordt de Gigaset Maxwell geleverd met het Android 4.2.2 besturingssysteem welke naar verwacht kan worden geupgrade indien nodig. Gigaset heeft speciale apps voor geinstalleerd die het gebruik van de Maxwell verbeteren. Zo kunt u eenvoudig uw VoIP accounts configureren en uw contacten bijhouden. 

Uw adresboek met contactpersonen kunt u eenvoudig bewerken via het touchscreen maar zijn ook te synchroniseren met uw outlook contact person, Google Contacts, Exchange of via een XML bestand vanaf uw VoIP centrale. 

Meer informatie
Artikelnummer S30853-H4001-R101
Omschrijving 2 10" Touch SIP Android phone
Merk Gigaset Professional
Omschrijving Maxwell 10 Main device OP=OP
Gerelateerde artikelen

Meer van Gigaset Professional