Helios IP Force

1 button & camera
Voeg toe aan verlanglijst
Art.nr.
9151101CW
Ean: 8595159508467
Niet meer leverbaar

Dit product is helaas niet meer leverbaar!

Klik hier voor alternatieve producten
De 2N Helios IP Force met 1 toets en camera is een VoIP deurspreekstation dat ontworpen is voor gebruik in extreme omstandigheden. Dit deurspreekstation beschikt over een uitstekende compatibiliteit, kan op de meeste centrales met een VoIP interface worden aangesloten die werken volgens het SIP-protocol. Via een (VoIP) toestel is het eenvoudig om contact te maken met bezoeker en deze toegang te verlenen aan het pand, woning of flat. De Helios IP Force is ook bijzonder goed te gebruiken in combinatie met de tiptel VP28 Video Phone.
 
De robuuste mechanische constructie van de Helios IP Force biedt optimale bescherming tegen stof, water (IP69) en vandalisme. Dankzij de Voice codecs G.711 en G.729 is de spraakkwaliteit van de Helios IP Force zeer duidelijk, ook in omgevingen met veel achtergrondgeluid. Ook beschikt het deurspreekstation over een groothoek kleurencamera, die ook gebruikt kan worden, als bewakingscamera (streaming video), in de nacht of om foto’s naar e-mail te verzenden.
 
De 2N Helios IP Force is bijzonder geschikt voor o.a. kantoren, winkelpanden, scholen, ziekenhuizen, fabrieken, parkeerplaatsen en vliegvelden. Deze Helios IP Force beschikt over 1 toets en camera.
 
U kunt een IP Licentie aanschaffen om uw Basis 2N Helios IP deurspreekstation te upgraden naar Professioneel. Met de Professionele versie heeft u meer mogelijkheden. Zo beschikt de Professionele versie o.a. over meer geheugencapaciteit voor contacten, de mogelijkheid om audio en video verbindingen te monitoren, de mogelijkheid om te bellen naar meer toegewezen telefoonnummers en de beschikbaarheid over meer tijdsprofielen. De Basisversie kan te allen tijde geüpgrade worden naar de Professionele versie.
Meer informatie
Artikelnummer 9151101CW
Omschrijving 2 1 button & camera
EAN 8595159508467
Merk 2n
Omschrijving Helios IP Force

Meer van 2n