Draytek VigorAP 1060C

802.11AX Ceiling Access Point
Voeg toe aan verlanglijst
Art.nr.
VAP1060C
Ean:
Niet meer leverbaar

Dit product is helaas niet meer leverbaar!

Klik hier voor alternatieve producten

De VigorAP 1060C is een krachtige high performance 802.11ax ceiling access point, geschikt voor high density omgevingen. Uitgerust met 4×4 interne antennes; 4 voor zowel 2,4 GHz als 5 GHz zorgt ervoor dat er een maximale rate van 3,6 Gbps mogelijk is. De 2.5GbE uplink poort biedt ondersteuning voor PoE + 802.3at. MU-MIMO en OFDMA verbeteren de efficiëntie bij high density omgevingen.

Door de geïntegreerde plug n play wireless Mesh oplossing in combinatie met central AP management is installatie, configuratie en management zeer eenvoudig. Met de bijgeleverde clips is dit access point eenvoudig te monteren aan het plafond of een wand. Daarnaast zorgt het slanke design ervoor dat het access point goed past bij diverse omgevingen.

Op beide frequenties, zowel 2,4GHz en 5GHz kunnen 128 clients gelijktijdig worden verbonden. Daarnaast ondersteunt het de gebruikelijke Wi-Fi functies, zoals AP assisted roaming, Airtime Fairness en Band Steering. De VigorAP 1060C ondersteunt Power over Ethernet (PoE) waardoor het niet noodzakelijk is een stroompunt te creëren op de plek waar de access point wordt geplaatst. 

 

WiFi 6

WiFi 6 (802.11ax) brengt verschillende verbeteringen met zich mee en is niet alleen stabieler en sneller, maar kan ook meer gelijktijdige gebruikers van WiFi voorzien. Hierdoor is er minder kans op storing wanneer een groot aantal draadloze apparaten verbonden is met het netwerk.

 

Benut de transmissie mogelijkheid met OFDMA

OFDMA wordt al vele jaren gebruikt in LTE en is nu beschikbaar voor 802.11ax multi-user mode. Traditioneel wordt met OFDM, elk frame over de gehele kanaalbreedte verzonden. Omdat transmissie met lage snelheid nog steeds het hele kanaal gebruikt, brengt het latency en jitter naar anderen en verlaagt het de algehele efficiëntie.

OFDMA splitst een enkele transmissie in groepen subcarriers en elke subcarrier kan door verschillende clients worden gebruikt. Doordat meerdere clients tegelijkertijd via hetzelfde kanaal zenden, verbetert het de efficiëntie van elke transmissie en dus de draadloze ervaringen in high density omgevingen.

Meer informatie
Artikelnummer VAP1060C
Omschrijving 2 802.11AX Ceiling Access Point
Merk Draytek
Omschrijving Draytek VigorAP 1060C

Meer van Draytek