Cisco ATA192 VoIP Adapter

Voeg toe aan verlanglijst
Art.nr.
ATA192-3PW-K9
Ean:
Niet meer leverbaar

Dit product is helaas niet meer leverbaar!

Klik hier voor alternatieve producten

Wilt u met uw analoge telefoons kunnen telefoneren via VoIP, sluit deze dan aan op de Cisco ATA192. Zo kunt u eenvoudig overstappen naar VoIP-telefonie, zonder nieuwe telefoontoestellen te hoeven aanschaffen. Deze ATA adapter beschikt over 2 FXS-poorten en 2 Fast Ethernet aansluitingen.

Eigenschappen Cisco ATA192

  • Ondersteunt 2 SIP-accounts
  • 2 FXS-uitgangen voor analoge telefoons
  • 1 Fast Ethernet LAN, 1 Fast Ethernet WAN
  • Eenvoudig te installeren
  • Mogelijkheid om te faxen via VoIP

VoIP-adapter voor 2 analoge telefoons
Met de Cisco ATA192 kunt u telefoneren via VoIP (internet), zonder dat u uw analoge telefoontoestellen hoeft te vervangen. De VoIP-adapter is voorzien van 2 FXS-poorten voor analoge telefoons en ondersteunt 2 SIP-accounts. Tevens zijn er 2 Fast Ethernet poorten aanwezig en is er een routerfunctie ingebouwd die de verbinding met het netwerk regelt.

Eenvoudige installatie
De Cisco ATA192 is in slechts een paar stappen ge?nstalleerd. U sluit de VoIP-adapter via de 2 Ethernetpoorten eenvoudig aan op het netwerk, op een switch of pc. Via de gebruikersinterface stelt u vervolgens het SIP-account in dat u van uw VoIP-provider heeft ontvangen. Hierna sluit u de analoge telefoons aan op de FXS-poorten van de ATA192 en kunt u bellen via VoIP.

Faxen over VoIP
In principe werkt de Cisco ATA192 werkt met faxapparaten, hoewel wij het sterk afraden om via VoIP te gaan faxen. In veel gevallen werkt faxen via VoIP namelijk niet optimaal en doet u er verstandig aan om hiervoor een analoge lijn te behouden.

Inhoud verpakking

  • Cisco ATA1922 VoIP Adapter
  • Handleiding
Meer informatie
Artikelnummer ATA192-3PW-K9
Omschrijving Cisco ATA192 VoIP Adapter