Pharos Outdoor Radio

Bent u op zoek naar producten om een stabiele outdoor draadloze verbinding op te zetten, over een lange afstand? TP-Link heeft, speciaal voor die situaties, de Pharos-producten ontwikkeld. Dit zijn professionele antennes en transceivers. Het gebruik biedt vele voordelen, waaronder een uitgebreid, gratis gecentraliseerd management systeem: Pharos Control. Bovendien biedt TP-Link maar liefst 10 jaar garantie op de Pharos-artikelen. Ook de scherpe prijzen maakt de aanschaf van TP-Link Pharos een slimme keuze.

Heeft u vragen over ons TP-Link Pharos-assortiment? Neem dan contact op met onze specialisten, via verkoop@sdc.nl. Zij beantwoorden uw vragen graag.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Tonen als Foto-tabel Lijst

TP-Link Pharos: stabiele outdoor draadloze verbinding op afstand

Wanneer een organisatie of bedrijf over meerdere vestigingen beschikt, leent deze situatie zich uitstekend voor de Pharos-producten van TP-Link. Met de Pharos-producten is het mogelijk om een stabiele outdoor draadloze verbinding op zetten, die op afstand werkt (tot 30 km voor de TP-Link Pharos CPE710 Outdoor Radio). De professionele prestaties, gekoppeld aan een gebruiksvriendelijk ontwerp, maken dit tot een kosteneffectieve oplossing voor draadloze netwerktoepassingen over een lange afstand buiten (outdoor) een bedrijfspand.

  • Het stevige ontwerp zorgt voor stabiliteit tijdens (harde) wind. 
  • IP65 weerbestendige behuizing.
  • Eenvoudige montage en flexibele installatie.
  • 6KV bliksembeveiliging & 15KV ESD-bescherming.

De Pharos-producten worden gevoed middels Power over Ethernet (PoE). Het is daarom niet nodig om de producten in de buurt van een stopcontact te plaatsen.

TP-Link Pharos langeafstand draadloze connectie

Hier worden twee CPE’s gebruikt om een Point-to-Point draadloze verbinding over lange afstanden op te bouwen.

TP-Link Pharos groot gebied draadloze connectie

Hier wordt een basisstation in combinatie met een antenne gebruikt als access point, samen met meerdere CPE’s om een Point-to-Multipoint te bouwen.

Beheer TP-Link Pharos met Pharos Control

TP-Link Pharos is uitgerust met gecentraliseerde beheersoftware: Pharos Control. Deze software maakt het mogelijk om eenvoudig alle apparaten in een netwerk vanaf één pc te beheren. Pharos Control biedt gebruikers o.a. de volgende functies:

  • Apparaatdetectie.
  • Statusmonitoring.
  • Firmware upgrades.
  • Netwerkonderhoud.

PharOS

PharOS is een gebruiksvriendelijke web-based managementsysteem, waarbij nog meer specifieke configuraties uitgevoerd kunnen worden.

Test TP-Link Pharos voor een scherpe prijs uit via SDC

Bent u benieuwd hoe TP-Link Pharos en Pharos Control in de praktijk werken en wilt u weten of deze producten aan uw wensen voldoen? Kies dan voor de TP-Link NFR-bundel (Not For Resale). U stelt zelf een pakket samen voor eigen gebruik. Hiervoor heeft u keuze uit 3 tot 9 TP-Link-producten. De TP-Link NFR-bundel is een slimme keuze, want u profiteert van hoge kortingen. Let op! De artikelen uit een NFR-pakket zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en demo’s.

Vragen of advies nodig over TP-Link Pharos?

De SDC Support Desk is 24/7 bereikbaar. Spar met één van onze technische support medewerkers over hoe de producten van TP-Link u verder kunnen helpen. Dit is ook mogelijk zonder servicecontract. Wij helpen u graag verder met een passende TP-Link-oplossing!