Routers/Security

TP-Link biedt een aantrekkelijk assortiment met VPN Routers, uitermate geschikt voor netwerken van MKB-bedrijven. Kiest u voor een router van TP-Link? Dan kiest u voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De netwerkfabrikant biedt namelijk maar liefst 10 jaar garantie op alle producten.

Wilt u meer informatie over een bepaald type TP-Link Router? Onze specialisten denken met u mee en helpen u verder. Neem hiervoor contact met ons op via verkoop@sdc.nl.   

Tonen als Foto-tabel Lijst
Tonen als Foto-tabel Lijst

TP-Link Router voor zakelijke netwerken

De routers van TP-Link zijn uitermate geschikt voor zakelijke netwerken. Ze beschikken over sterk beveiligde VPN-protocollen en voldoende beveiligingsstrategieën. Zo heeft u de zekerheid dat de zakelijke netwerken die u beheert goed beschermd worden, zonder dat dit ten koste gaat van de uitstekende prestaties. Dankzij de 10 jaar garantie die TP-Link biedt op producten, kunt u ook bij TP-Link Routers rekenen op een grote betrouwbaarheid van de hardware.

TP-Link Router eigenschappen

In ons assortiment vindt u verschillende typen TP-Link Routers. Ieder type heeft zijn specificaties, maar u kunt bij ieder model rekenen op de volgende voordelen:

  • Professionele, kwalitatieve hardware.
  • Leveren uitstekende prestaties.
  • Blinken uit in betrouwbaarheid, stabiliteit, veiligheid en schaalbaarheid.
  • Voorzien van opties zoals een ingebouwde firewall en diverse VPN-mogelijkheden (OpenVPN, IPSec, PPTP, L2TP, L2TP).
  • De functie One-click auto IPSEC VPN maakt de VPN-configuratie aanzienlijk eenvoudiger en zorgt tegelijkertijd voor beveiligde en versleutelde gegevensoverdracht.
  • DoS Defense, IP/MAC/URL-filters en andere beveiligingsfuncties beschermen de netwerken en gegevens die u beheert.
  • Beschikken over diverse Gigabit- en WAN/LAN-poorten.

TP-Link Omada Router

In ons assortiment vindt u verschillende TP-Link Omada Routers. Deze routers integreert u in de SDN-oplossing van TP-Link: Omada. Het is daarmee mogelijk om verschillende TP-Link netwerkapparaten te beheren, zoals een TP-Link Omada Router. Het is een schaalbare en centrale netwerkoplossing. U voegt namelijk eenvoudig en snel nieuwe TP-Link Omada-producten toe. Bovendien is het mogelijk om de Omada app te gebruiken. Hiermee wijzigt u instellingen, bewaakt u de netwerkstatus en beheert u clients.

Aan het gebruik van TP-Link Omada zitten geen kosten verbonden, maar u heeft wel een TP-Link Omada Hardware Controller-, Software Controller- of Cloud Controller nodig. Wat de voordelen zijn van het gebruik van TP-Link Omada en de verschillende controllers leest u op onze TP-Link Omada-pagina.

Test zelf een TP-Link Router uit

Wilt u weten hoe een TP-Link Router in de praktijk werkt? Dan is de TP-Link NFR-bundel (Not For Resale) een slimme keuze. Stel zelf een bundel samen en kies uit 3 tot 9 TP-Link producten. U profiteert dan van hoge kortingen. Zo kunt u op een laagdrempelige manier ontdekken of de netwerkartikelen van TP-Link voldoen aan uw verwachtingen. Let op! De artikelen uit een NFR-pakket zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en demo’s.

Vragen of advies nodig over TP-Link Routers?

De SDC Support Desk is 24/7 bereikbaar. Spar met één van onze technische support medewerkers over hoe de producten van TP-Link u verder kunnen helpen. Dit is ook mogelijk zonder servicecontract. Wij helpen u graag verder met een passende TP-Link-oplossing!