Cloud Switches

Een switch zorgt voor een uitbreiding van het aantal netwerkpoorten en wordt veelal ingezet door het gebrek aan netwerkaansluitingen op de router. Een switch dient als uitbreiding op een netwerk en varieert van 5 tot 48 poorten. Sluit een switch aan op een router en breidt op deze manier eenvoudig het netwerk uit. Switches worden bijvoorbeeld gebruikt in bedrijven, hotelketens, scholen en meer.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

TP-Link Omada Switches

De TP-Link Omada Switches maken gebruik van een gecentraliseerd cloudbeheer. Hiermee heeft u standaard toegang tot de Omada Cloud en Omada app voor extra gebruiksgemak en eenvoudig beheer. Het beheer is geïntegreerd in Omada SDN voor cloudtoegang en beheer op afstand.

TP-Link 1, 2.5 of 10gb Switches

De afkorting gb staat voor Gigabit. Gigabit staat voor de maximale downloadsnelheid. 1 Gigabit betekent dat er een totale netwerk snelheid beschikbaar is van 1 Gigabit per seconde. Professionals in (video-) content-creatie, design, research, software development, engineering en data-science zijn de eerste die 10Gb ooit nodig hadden.

De TP- Link Switch features

TP-Link switches bieden veel voordelen voor gebruik in zowel mkb als enterprise:

  • Plug-and-play.
  • Betaalbaar.
  • Beheer op afstand.
  • Flexibel zonder complexe installatie.
  • Met uitgebreide PoE-expertise.

Vragen of advies nodig over TP-Link Switches?

De SDC Support Desk is 24/7 bereikbaar. Spar met één van onze technische support medewerkers over hoe de producten van TP-Link Switches u verder kunnen helpen. Dit is ook mogelijk zonder servicecontract. Wij helpen u graag verder met een passende TP-Link-oplossing!