Controllers

De TP-Link Omada Controller is beschikbaar in drie verschillende varianten: een Hardware Controller, Software Controller of Cloud Controller. Deze controllers bieden u de mogelijkheid om real-time de status van het netwerk te monitoren, een grafische analyse te bekijken, een captive portal op te zetten, uw systeem bij te werken en op te starten en bovendien eenvoudig uw netwerk uit te breiden.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Omada Hardware Controller

Wilt u onafhankelijk zijn van een server? Dan is een Hardware Controller de juiste keuze. Kies bijvoorbeeld voor de OC200 Hardware Controller voor het gemak met voorgeïnstalleerde Omada SDN software. Sluit dit apparaat aan op het netwerk en heb vervolgens altijd toegang via de Omada SDN cloudomgeving. Een ander voordeel van een Hardware Controller op locatie is dat u eenvoudig een eiland kan maken. Dit betekent dat de Hardware Controller niet per se aan de cloud gekoppeld hoeft te worden.

Omada Software Controller

Met de Omada Software Controller is het niet nodig om te investeren in aanvullende Hardware Controllers. De TP-Link Omada Software Controller is zelf te installeren op een laptop of computer. De Software Controller is gratis te downloaden op de website van TP-Link. De Software Controller kan op de server van de eindklant draaien, maar ook op een eigen server. De installatie van deze controller is eenvoudig uit te voeren zonder op locatie te hoeven zijn. Zo kunt u altijd en overal de cloudtoegang flexibel beheren.

Omada Cloud Controller

De TP-Link Omada Cloud Controller is de nieuwste variant van de TP-Link Omada controller. Deze controller is een dienst van TP-Link en is verkrijgbaar via een licentiemodel. Bekijk ook hier real-time de status van het netwerk of grafische analyses van al het netwerkverkeer en nog veel meer.

Een hardware of software Controller kiezen

  • De Software Controller installeert u eenvoudig zelf op een eigen server.
  • De Software Controller is gratis te downloaden op de website van TP-Link.
  • De Hardware Controller kunt u in een lokale omgeving managen.
  • Van de Hardware Controller kunt u een eiland maken van het netwerk.
  • De Hardware Controller geeft een stuk gemak, het is een plug-and-play principe. .

TP-Link Omada Controller met gecentraliseerd managementplatform

Met de Omada Controller kunt u honderden EAP’s, switches en routers van meerdere locaties monitoren en beheren. Dit beheert u vanaf iedere computer die aangesloten is op het netwerk. Hiermee maakt Omada netwerkbeheer op afstand mogelijk, waardoor u tijd en geld bespaart. We leggen u uit wat u met het managementplatform exact kan.

  • Het monitoren en beheren van honderden TP-Link devices  op één of meerdere locaties.
  • Het configureren en synchroniseren van automatisch gebundelde draadloze instellingen van alle EAP’s binnen het netwerk.
  • Het uploaden van plattegronden om de aanleg van netwerken te visualiseren en optimaliseren.
  • Het nog effectiever en efficiënter maken van netwerkbeheer met groepsgewijze firmware updates voor al uw TP-Link Omada netwerkapparatuur.

Soorten TP-Link Omada Controllers

TP-Link  biedt meerdere soorten controllers aan om zo aan alle wensen te voldoen. Bent u op zoek naar enkel een Software Controller of bent u toch liever onafhankelijk van een server? Bekijk ons assortiment:

Vragen of advies nodig over TP-Link?

Onze Support Desk is 24/7 bereikbaar. Stel al uw vragen aan onze technische support medewerkers. Onze specialisten hebben op elke vraag een antwoord en daarmee een passende oplossing voor u! Natuurlijk kunt u ook gewoon even bellen naar 0314-371160 of stuur direct een mail naar support@sdc.nl.