Accessoires

Netwerkfabrikant TP-Link biedt een ruim aanbod aan netwerkapparatuur. De 10 jaar garantie op producten en de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding van de producten, maakt TP-Link een geliefd merk onder onze resellers. Naast TP-Link netwerkapparatuur vindt u bij SDC ook diverse TP-Link accessoires zoals PoE adapters, SFP modules en Direct Attach Cables. Hiermee maakt u netwerkoplossingen compleet.

Heeft u vragen over het TP-Link accessoire-aanbod van SDC? Dan kunt u onze specialisten benaderen via verkoop@sdc.nl. Zij beantwoorden uw vragen graag.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

TP-Link netwerk-accessoires

Om een netwerk optimaal te laten presteren, kunt u gebruikmaken van verschillende TP-Link accessoires. Net als de netwerkproducten van TP-Link, kunt u bij accessoires ook rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De TP-Link producten zijn op elkaar afgestemd en daardoor eenvoudig met elkaar te koppelen. Kies o.a. uit de volgende TP-Link accessoires:

  •  TP-Link PoE Injector /TP-Link PoE Adapter.
  •  TP-Link SFP Modules.
  •  TP-Link Media Converter.
  •  TP-Link 10G SFP+ Module.
  •  TP-Link SFP+ Cable.

Test TP-Link accessoires uit voor een scherpe prijs

Bent u geïnteresseerd in de netwerk-accessoires van TP-Link, maar wilt u ze liever eerst zelf testen? Dat kan met de TP-Link NFR-bundel (Not For Resale). U stelt zelf een bundel van 3 tot 9 samen met TP-Link producten. Door te kiezen voor deze bundel profiteert u ook van hoge kortingen! Dat maakt de TP-Link NFR-bundel een slimme keuze om te ontdekken of de TP-Link accessoires voldoen aan uw verwachtingen. Let op! De producten uit de TP-Link NFR-bundel zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik of demo’s.