Wi-Fi 6 Access Points

Binnen ons aanbod van TP-Link producten, vindt u Wi-Fi 6 Access Points. TP-Link focust zich met deze producten op de zakelijke markt: in het bijzonder het mkb. De netwerkfabrikant biedt tevens uitstekende, professionele support (met een Nederlandse afdeling) en geeft 10 jaar garantie op alle producten. Dit maakt dat u erop kunt vertrouwen dat u bij aanschaf van een TP-Link Wi-Fi 6 Access Point een kwalitatief hoogwaardig product in handen heeft.

Twijfelt u over het type Access Point of staat het type waar u naar op zoek bent hier niet tussen? Neem contact met ons op via verkoop@sdc.nl. Onze specialisten denken met u mee en helpen u verder.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

TP-Link Wi-Fi 6 Access Point voor bedrijven en organisaties

Bent u zoek naar een efficiënte wijze om netwerken van bedrijven en organisaties op te zetten, te beheren en te verbeteren? Dan zit u goed met de producten van TP-Link. Binnen het ruime aanbod van Wi-Fi 6 Access Points heeft u keuze uit verschillende typen, diverse manieren van montage en de mogelijkheid tot integratie in TP-Link Omada SDN: een slim cloud gebaseerd platform als oplossing voor zakelijke netwerken.

Kiest u voor meer producten van TP-Link? Dan stelt dat u bovendien in staat om een nóg slimmer zakelijk netwerk samen te stellen. De producten werken namelijk optimaal met elkaar samen.

TP-Link Wi-Fi 6 Omada Access Point

TP-Link Omada is de slimmere cloudoplossing voor zakelijke netwerken. Hiermee integreert en beheert u eenvoudig meerdere TP-Link netwerkapparaten, waaronder de Wi-Fi 6 Omada Access Points. De gehele Wi-Fi 6-serie Access Points is geïntegreerd in Omada.

Aan het gebruik van TP-Link Omada zitten geen kosten verbonden. Wel heeft u een controller nodig. Kies uit een Hardware- of Software Controller om uw Wi-Fi 6 Omada Access Points te integreren en beheren. Op onze TP-Link Omada-pagina leest u meer over de voordelen van Omada en de controllers.

Voordelen Wi-Fi 6 Access Point van TP-Link

Het gebruik van een TP-Link Wi-Fi 6 Access Point heeft verschillende voordelen.

  • Future-proof. Door te kiezen voor een Wi-Fi 6 Access Point, voldoet een installatie langer aan de eisen van gebruikers.
  • Vereiste voor toenemende bandbreedte. Met de komst van Wi-Fi 6E is er een nieuwe frequentieband. Naast 2.4 GHz en 5 GHz is er ook 6 GHz. Gebruikers van een Wi-Fi 6E netwerk ondervinden hierdoor minder storing en een beter bereik. Kies hiervoor voor een Wi-Fi 6E Access Point, zoals de EAP690E HD.
  • Vereiste voor het koppelen van meer draadloze apparaten. Koppel tot maar liefst 1.000+ apparaten aan één TP-Link Wi-Fi 6 Access Point.
  • 4x meer apparaten tegelijk bedienen. 802.11ax breidt de MU-MIMO-technologie (Multi-User) uit van 4x4 naar 8x8. Access Points met 8x8 MU-MIMO bieden tot 4 keer meer capaciteit in scenario’s met een hoge dichtheid in vergelijking tot SU-MIMO-technologie (Single-User).
  • Eenvoudige montage. Monteer een TP-Link Wi-Fi 6 Access Point op de wand, aan het plafond of zelfs buiten. Bij de modellen die geschikt zijn voor wand- en outdoormontage, staat dit in de artikelnaam vermeld. Modellen waarbij dit niet in de artikelnaam staat, zijn geschikt voor plafondmontage.
  • Seamless roaming. Dit zorgt voor een naadloze, optimale overschakeling naar Access Points. Streams en andere diensten worden niet onderbroken wanneer gebruikers rondlopen door een bedrijfspand.
  • Eenvoudig gecentraliseerd beheer. Configureer en beheer Omada Wi-Fi 6 Access Points met behulp van de Omada Controller. Dit levert de hoogste efficiëntie, betrouwbaarheid en beveiliging op.
  • Eenvoudige installatie en PoE-ondersteuning.
  • 10 jaar garantie.

TP-Link Wi-Fi 6 Access Point design

TP-Link heeft bij het ontwikkelen van de Wi-Fi 6 Access Points rekening gehouden met het design ervan. Zo heeft u de keuze uit Access Points met een Ultra-Slim Design: een elegant en compact ontwerp dat minder ruimte in beslag neemt.

Test zelf een TP-Link Wi-Fi 6 Access Point uit

Benieuwd hoe een Wi-Fi 6 Access Point van TP-Link bevalt? Kies dan voor ons TP-Link NFR-Pakket. U stelt dan zelf een bundel samen van 3 tot 9 TP-Link artikelen. Hiermee profiteert u van hoge kortingen. Let op! De artikelen uit een NFR-Pakket zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en demo’s. 

Vragen of advies nodig over TP-Link Wi-Fi 6 Access Points?

De SDC Support Desk is 24/7 bereikbaar. Spar met één van onze technische support medewerkers over hoe de producten van TP-Link u verder kunnen helpen. Dit is ook mogelijk zonder servicecontract. Wij helpen u graag verder met een passende TP-Link-oplossing!