Wi-Fi 5 Access Points

Bent u op zoek naar een Wi-Fi 5 (AC) Access Point? Bekijk dan zeker ons aanbod van TP-Link eens. Deze Wi-Fi 5 Access Points van TP-Link zijn speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt en van uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Niet voor niets geeft TP-Link 10 jaar garantie en zijn diverse producten bekroond met prijzen (Hardware Info Excellent). Zo heeft u de zekerheid dat u een kwalitatief product aanschaft tegen een scherpe prijs.

Twijfelt u over het type Access Point of staat het type waar u naar op zoek bent hier niet tussen? Neem contact met ons op via verkoop@sdc.nl. Onze specialisten denken met u mee en helpen u verder.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Tonen als Foto-tabel Lijst

TP-Link Wi-Fi 5 Access Point voor bedrijven en organisaties

De netwerkfabrikant TP-Link focust zich met hun innovatieve producten steeds meer op de zakelijke markt. Dankzij het ruime aanbod Wi-Fi 5 Access Points is er voor midden- en kleine bedrijven een passende oplossing om een netwerk op te zetten of te verbeteren.

Kiest u voor meer producten van TP-Link? Dan stelt dat u in staat om een nóg krachtiger zakelijk netwerk samen te stellen. De producten werken namelijk optimaal met elkaar samen.

TP-Link Wi-Fi 5 Omada Access Point

TP-Link Omada is de slimmere cloudoplossing voor zakelijke netwerken. Hiermee integreert en beheert u eenvoudig meerdere TP-Link netwerkapparaten, waaronder de Wi-Fi 5 Omada Access Points. Alle TP-Link Wi-Fi 5 Access Points in onze webshop zijn Omada-compatible.

Aan het gebruik van TP-Link Omada zitten geen kosten verbonden. Wel heeft u een controller nodig. Kies uit een Hardware- of Software Controller om uw Wi-Fi 5 Omada Access Points te integreren en beheren. Op onze TP-Link Omada-pagina leest u meer over de voordelen van Omada en de controllers.

Wi-Fi 5 of Wi-Fi 6 Access Point van TP-Link?

Wanneer u op zoek bent naar een Access Point van TP-Link, heeft u niet alleen keuze uit verschillende montagemogelijkheden, maar ook uit Wi-Fi 5- of Wi-Fi 6-technologie (en later zelfs Wi-Fi 7-technologie) Access Points. De Wi-Fi 5 Access Points herkent u snel aan het nummer in de artikelnaam: dit begint met een 2 (bijvoorbeeld: EAP265).

Een Wi-Fi 5 Access Point van TP-Link kan op basis van prijs-kwaliteitverhouding een goede keuze zijn. Menig apparaat ondersteunt op dit moment nog geen Wi-Fi 6. De voordelen van Wi-Fi 6 werken pas optimaal wanneer alle devices die erop aangesloten zijn, ook Wi-Fi 6 ondersteunen. Het voordeel van een Wi-Fi 5 Access Point zou daarom de gunstige prijs kunnen zijn. Worden aangesloten devices in een netwerk in de (nabije) toekomst vervangen door devices die wel over Wi-Fi 6-ondersteuning beschikken? Dan levert dat geen probleem op. Er wordt dan automatisch teruggeschakeld naar Wi-Fi 5.   

TP-Link Wi-Fi 5 Access Point soorten montage

De Wi-Fi 5 Access Points van TP-Link zijn verkrijgbaar in drie verschillende soorten op het gebied van montage. Hiermee biedt TP-Link voor ieder type bedrijf een passend Wi-Fi 5 Access Point. Kies uit:

  • Wi-Fi 5 Access Point plafondmontage.
  • Wi-Fi 5 Access Point wandmontage.
  • Wi-Fi 5 Access Point outdoormontage.

Bij de modellen die geschikt zijn voor wand- en outdoormontage, staat dit in de artikelnaam vermeld. Modellen waarbij dit niet in de artikelnaam staat, zijn geschikt voor plafondmontage.

Test zelf een TP-Link Wi-Fi 5 Access Point uit

Benieuwd hoe een Wi-Fi 5 Access Point van TP-Link bevalt? Kies dan voor ons TP-Link NFR-Pakket. U stelt dan zelf een bundel samen van 3 tot 9 TP-Link artikelen. Hiermee profiteert u van hoge kortingen. Let op! De artikelen uit een NFR-Pakket zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en demo’s. 

Vragen of advies nodig over TP-Link Wi-Fi 5 Access Points?

De SDC Support Desk is 24/7 bereikbaar. Spar met één van onze technische support medewerkers over hoe de producten van TP-Link u verder kunnen helpen. Dit is ook mogelijk zonder servicecontract. Wij helpen u graag verder met een passende TP-Link-oplossing!