TP-Link

TP-Link timmert hard aan de weg in de zakelijke markt. Naast de kwaliteit en de goede verkrijgbaarheid van de producten (ook op dit moment), zijn ook de 10 jaar garantie, het gemakkelijk online te beheren Omada SDN-platform en de uitgebreide supportmogelijkheden (met een Nederlands supportteam) belangrijke argumenten waarom steeds meer resellers de keus voor TP-Link maken.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Tonen als Foto-tabel Lijst

TP-Link is een wereldwijde aanbieder van betrouwbare netwerkapparatuur- en accessoires voor elke use case binnen de zakelijke branche. Als fabrikant is TP-Link toegewijd om hun netwerkoplossingen constant door te ontwikkelen. Zo levert TP-Link de nieuwste en beste netwerkproducten.

Waarom kiezen voor TP-Link?

TP-Link is een toonaangevende fabrikant van bedrade en draadloze netwerkoplossingen. Ook staat TP-Link bekend om zijn snelle, betrouwbare en betaalbare producten. De oplossingen van TP-Link zijn uiterst geschikt voor de zakelijke markt, horecagelegenheden en hotelketens. Alle TP-Link producten koppelt u eenvoudig aan elkaar en de Omada-serie is zelfs te managen vanuit een gratis managementsysteem.

10 jaar garantie op alle TP-Link producten

TP-Link gelooft in zijn eigen producten. Dit bewijst TP-Link met 10 jaar garantie op alle producten. Meld eenvoudig het defecte product bij SDC aan en zend het retour.. Indien het defect wordt geconstateerd, wordt het kosteloos gerepareerd óf er wordt gratis een nieuw product naar u toegezonden.

TP-Link Nederland

TP-Link is een fabrikant en ontwikkelt alles zelf, behalve de chipset. Als grootste leverancier van WiFi-producten ter wereld staat het bedrijf in Nederland klaar om de zakelijke markt samen met SDC te helpen met alle vragen op het gebied van netwerkoplossingen. Onze specialisten hebben nauw contact met TP-Link Nederland. SDC is daarom altijd op de hoogte van de nieuwste producten en onze specialisten zijn in staat de beste service verlenen. TP-Link heeft een grote voorraad in Nederland, waardoor de snelle levering vaak het grootste pluspunt is. Hoe TP-Link meer voorraad en een snellere levering kan garanderen dan andere merken? Doordat de productie in eigen beheer ligt, zijn zij amper afhankelijk van derden.

TP-Link Omada

TP-Link Omada is de slimmere beheeroplossing voor zakelijke netwerken voor hotels, onderwijs, retail, kantoren en meer. Met het SDN-platform van Omada (Software Defined Networking) integreert u eenvoudig access points, switches, gateways en meer. Daarbij levert Omada een 100% gecentraliseerd cloudbeheer welke bediend kan worden via één interface.

Omada Cloud Management Platform

Omada biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van een cloud gecentraliseerd beheerplatform. Met het  gebruiksvriendelijke management platform van Omada Cloud bekijkt u eenvoudig realtime de status van ieder netwerk en ontvangt u logdata over alle netwerkomstandigheden. Het platform is beschikbaar via de webbrowser en via de Omada app voor iOS en Android. Er zitten geen kosten verbonden aan het management platform van TP-Link, toegang krijgt u gratis bij de aanschaf van Omada producten.

Omada productlijn

Beheer eenvoudig complete netwerken met de productlijn van TP-Link Omada. Bekijk hieronder welke netwerkcomponenten Omada biedt

TP-Link NFR-pakket

Met het TP-Link NFR-pakket test u voor een lage prijs zelf de producten van TP-Link. Via het bestelformulier stelt u een eigen bundel samen. U selecteert 3 tot 9 artikelen, onder de voorwaarde dat u de producten enkel gebruikt voor uzelf of een demo. Per reseller mag er eenmalig gebruik gemaakt worden van deze actie.

TP-Link voor het mkb

TP-Link heeft een netwerkoplossing voor iedere situatie. De producten zijn eenvoudig te installeren en hebben een goede prijs/kwaliteitverhouding. Vandaar dat de TP-Link producten uiterst geschikt zijn voor midden- en kleinbedrijven.

Vragen of advies nodig over TP-Link?

Onze Support Desk is 24/7 bereikbaar. Stel al uw vragen aan onze technische support medewerkers. Onze specialisten hebben op elke vraag een antwoord en daarmee een passende oplossing voor u! Natuurlijk kunt u ook gewoon even bellen naar 0314-371160 of stuur direct een mail naar support@sdc.nl.