Fortinet PoE injector

Een PoE Injector, is benodigd als een switch geen PoE kan leveren, of niet de juiste standaard ondersteunt. Door PoE (Power over Ethernet) voorziet u apparaten van stroom en verbinding met één enkele netwerkkabel. Dit is een ideale oplossing wanneer u apparatuur wilt plaatsen waar geen stopcontact aanwezig is.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Tonen als Foto-tabel Lijst

Fortinet PoE Injector: hoe werkt het?

Een Fortinet PoE Injector biedt een compacte en kosteneffectieve oplossing voor de FortiAP draadloze toegangspunten en andere 802.3af apparaten. De Fortinet GPI-115 PoE Injector levert tot 15,4 watt Gigabit Ethernet PoE en werkt met oudere netwerkapparaten. Door een intelligent auto-sensing-algoritme levert een  PoE-injector stroom aan apparaten die 802.3af PoE-verbindingen accepteren.

De GPI-115 mid-span injector werkt met oudere netwerkapparaten, daardoor hoeft u nooit meer uw geïnstalleerde switches te upgraden. Een PoE injector maakt het installeren van FortiAP-toegangspunten eenvoudig en voordelig. Plaats dit toegangspunt op de optimale locatie en elimineer de noodzaak voor een stopcontact in een plafond of muur.

 

Hoe sluit u een PoE injector aan?

Sluit zowel de netwerkaansluiting als de voeding voor het apparaat aan op een enkele netwerkkabel door het gebruik van een POE adapter.

 

Voordelen Fortinet PoE Injector

Kiest u voor een Fortinet PoE Injector? Dan kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Werkt met oudere netwerkapparaten.
  • Stroomverdeling voor FortiAP-toegangspunten.
  • Ondersteunt 802.3af-standaarden.
  • Ideaal voor midden- en kleine bedrijven.Ondersteuning voor Fast Ethernet en Gigabit-gegevensoverdracht.
  •  

Fortinet PoE Injector combineren met andere producten

De Fortinet PoE Injector is eenvoudig en zonder extra bekabeling te installeren. Met  de Fortinet PoE Injector heeft u de vrijheid om de veilige draadloze oplossing van Fortinet overal te implementeren. De plug-and-play mogelijkheden maken de snelle implementatie van uw draadloze infrastructuur mogelijk, waardoor de installatie van veilige draadloze toegang wordt versneld.

 

Heeft u meer vragen over de Fortinet PoE Injector?

Onze specialisten helpen u graag verder met uw vragen over de Fortinet PoE Injector. De SDC Support Desk is 24/7 bereikbaar. Spar met één van onze technische support medewerkers over uw vraag. Dit is ook mogelijk zonder servicecontract.