Fortinet accessoires

Fortinet is één van de bekendste leveranciers van beveiligingsoplossingen.Naast de bekende Fortinet-producten zoals FortiGate, FortiSwitch en FortiAP (Access Points), zijn er verschillende Fortinet accessoires beschikbaar. Hiermee maakt u het uzelf eenvoudiger om een Fortinet-omgeving aan te sluiten.

Kunt u de Fortinet accessoire waar u naar op zoek bent niet vinden? Neem dan contact met ons op via verkoop@sdc.nl

Tonen als Foto-tabel Lijst
Tonen als Foto-tabel Lijst

Fortinet accessoire: FortiRack rackmount

De FortiRack is een rackmount dat door Fortinet speciaal is afgestemd op het gebruik van een FortiGate firewall-product. De FortiRack rackmount maakt het gemakkelijk om een FortiGate firewall in een 19 inch rack te plaatsen. Door het FortiGate-model in een rack te plaatsen, brengt u de connectoren naar de voorzijde. Dit zorgt voor een eenvoudige installatie van een FortiGate-product.

 

Fortinet accessoire: Fortinet PoE Injector

Een Fortinet PoE Injector, soms ook wel midspan genoemd, is benodigd wanneer een switch geen PoE (Power over Ethernet) kan leveren, of wanneer hij niet de juiste standaard ondersteunt. Met een Fortinet PoE Injector voorziet u apparaten van stroom en een verbinding met één enkele netwerkkabel. Andere voordelen van een Fortinet PoE Injector zijn:

  • Werkt met oudere netwerkapparaten.
  • Stroomverdeling voor FortiAP-toegangspunten.
  • Ondersteunt 802.3af standaarden.
  • Ideaal voor midden- en kleine bedrijven.
  • Ondersteuning voor Fast Ethernet en Gigabit-gegevensoverdracht.

 

Fortinet accessoire: AC power adaptor

De Fortinet AC power is geschikt voor verschillende Fortinet-producten, zoals een FortiAP (Access Point). Wilt u weten voor welke exacte Fortinet producten deze power adopter geschikt is? U vindt de complete productlijst op de pagina over de Fortinet AC power adaptor.

 

Vragen of advies nodig over Fortinet accessoires?

De SDC Support Desk is 24/7 bereikbaar. Spar met één van onze technische support medewerkers over uw Fortinet-vraag. Dit is ook mogelijk zonder servicecontract. Wij helpen u graag verder met een passende oplossing!