Fortinet Access Points

Fortinet, één van de meest bekende fabrikanten op het gebied van cyber security-oplossingen, brengt met de FortiAP-series diverse typen access points op de markt. De access points van Fortinet staan bekend om hun krachtige beveiliging en zijn eenvoudig in beheer. Zo worden netwerken optimaal tegen de nieuwste cyberdreigingen beschermd.

Bij SDC vindt u verschillende Fortinet access points. Staat het type access point dat u zoekt hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via verkoop@sdc.nl.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Tonen als Foto-tabel Lijst

FortiAP Series: access points van Fortinet

Met een access point (AP) van Fortinet zorgt u ervoor dat een draadloos LAN-netwerk uitstekend beschermd is tegen cyberdreigingen van vandaag de dag. Deze Access Points, met ingebouwde wifi security, bieden een veilig draadloos netwerk voor midden- en kleine bedrijven. FortiAP’s zijn snel, leveren betrouwbare prestaties en zijn ontwikkeld aan de hand van de nieuwste technologieën.

 

Beheer FortiAP eenvoudig vanaf één centraal punt of via FortiCloud

De FortiAP’s beheert u gemakkelijk en snel, geheel centraal door de geïntegreerde WLAN-controller van een FortiGate-apparaat. Dit resulteert in een effectieve handhaving en naleving van een beveiligingsprotocol.

Een andere mogelijkheid om een FortiAP te beheren is via FortiCloud. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief platform om verschillende zaken mee te regelen:

  • Implementatie.
  • Configuratiebeheer.
  • Rapportage- en analyse.

Het voordeel van FortiCloud is dat het beheer altijd en vanaf iedere plaats beschikbaar is. Bovendien kan het platform snel en gemakkelijk opgeschaald worden: van een klein aantal AP’s tot honderden apparaten op meerdere locaties.

 

Voordelen Fortinet access point

  • PoE-ready.
  • Dual-band 2,4 GHz en 5 GHz capaciteiten.
  • Ondersteuning voor local-bridge, mesh en tunnel SSID-support.
  • Schaalbaar voor groeiende bedrijven.

 

FortiAP in combinatie met FortiGate

Een optimale beveiliging van een netwerk bereikt u wanneer u de FortiAP gebruikt in combinatie met een FortiGate-product. FortiGate zijn de veelgeprezen Next Generation Firewalls van Fortinet. (On)bekende dreigingen krijgen met FortiGate geen kans om het netwerk binnen te dringen. 

 

Vragen of advies nodig over FortiAP?

De SDC Support Desk is 24/7 bereikbaar. Spar met één van onze technische support medewerkers over uw FortiAP-vraag. Dit is ook mogelijk zonder servicecontract. Wij helpen u graag verder met een passende oplossing!