FortiGate Rack Mount

Bent u op zoek naar een rackmount voor een FortiGate-product? Dan biedt Fortinet zogeheten FortiRacks. Er zijn verschillende typen FortiRacks beschikbaar. Welk type FortiRack u nodig heeft, hangt af van het type FortiGate dat u al heeft of van plan bent aan te schaffen.

Wilt u direct weten welke FortiRack u nodig heeft? Onze technische support medewerkers staan voor u klaar. Bij SDC vindt u verschillende typen FortiRack rackmounts.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Tonen als Foto-tabel Lijst

Rackmount voor FortiGate: FortiRack

FortiGate zijn de veelgeprezen next-generation firewalls (NGFW’s) van Fortinet. Ze bieden hoogwaardige beveiliging voor end-to-end bescherming over het gehele netwerk. (On)bekende dreigingen krijgen met FortiGate geen kans om het netwerk binnen te dringen. De next-generation firewalls van Fortinet leveren toonaangevende beveiliging (enterprise level), beschikbaar gemaakt voor het midden- en kleinbedrijf met een speciale entry level hardwarelijn. Dit maakt de FortiGate-producten uniek in de markt!

De FortiRack is door Fortinet speciaal afgestemd op het gebruik van een FortiGate-product. De FortiRack rackmount maakt het gemakkelijk om een FortiGate firewall in een 19 inch rack te plaatsen. Door het FortiGate-model in een rack te plaatsen, brengt u de connectoren naar de voorzijde. Dit zorgt voor een eenvoudige installatie van de FortiGate NGFW.

FortiRack rackmount per type FortiGate

Fortinet heeft verschillende typen FortiRack-producten ontwikkeld, passend bij verschillende typen FortiGate-producten.

  • FortiGate FortiRack 30E/50E - Geschikt voor de FortiGate 30- en 50-producten.
  • FortiGate FortiRack 40F - Geschikt voor de FortiGate 40F-producten.
  • FortiGate FortiRack 60E/60F - Geschikt voor de FortiGate 60E en 60F-producten.
  • FortiGate FortiRack 80E - Geschikt voor de FortiGate 80E-producten.
  • FortiGate FortiRack 80F - Geschikt voor de FortiGate 80F-producten.

 

Heeft u een vraag over FortiRack? De SDC Support Desk helpt u verder

De SDC Support Desk is 24/7 bereikbaar. Één van onze technische support medewerkers geeft een antwoord op uw vraag. Dit is ook mogelijk zonder servicecontract. Wij helpen u graag verder met een passende oplossing!