FortiGate Licenties

Wij leveren losse Fortinet licenses en renewals. Deze worden op aanvraag besteld, de levertijd is zo'n 2 à 3 werkdagen.

De 1-jaars UTP-licenties zijn via onze webshop te bestellen. Bent u op zoek naar een andere licentie? Neem contact met ons op via verkoop@sdc.nl, wij adviseren u graag!

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

FortiGate license: UTP of SMB?

Fortinet biedt verschillende FortiGate licenties aan. U kunt kiezen tussen een UTP license of een SMB license. Hieronder leest u meer over de verschillen tussen deze twee typen licenses.

 

Wat is een FortiGate UTP license?

De Fortinet UTP license biedt uitgebreide netwerkbeveiliging voor een IT-infrastructuur.De Unified Threat Protection license (UTP) beschermt tegen virussen en hackers. Tevens zorgt de UTP license ervoor dat ongewenste bezoekers wegblijven en controleert de gebruikte applicaties binnen uw netwerk. Naast deze beveiliging bevat een UTP license ook webfiltering en een antispam-filter.

 

Wat is een FortiGate SMB license?

De SMB license bevat alle onderdelen van de Unified Threat Protection license, maar biedt daarnaast ook FortiGate Cloud Management. FortiGate Cloud vereenvoudigt netwerkbeheer voor Fortinet FortiGate en de hierbij aangesloten apparaten door deze in de cloud beschikbaar te maken. De SMB bundel is enkel beschikbaar voor modellen tot en met de FortiGate 80F. De SMB license is ontworpen om mee te groeien met een bedrijf. Deze beveiligingslicentie is ontworpen om de werklast te verminderen en tegelijkertijd de beveiliging te behouden. Zo kan elk bedrijf zich richten op de core-business van de organisatie.

 

Waarom kiezen voor FortiGate SMB license met Cloud Management?

Cloud management van FortiGate, oftewel FortiGate Cloud, is een cloudgebaseerde software die een scala aan beheer en services biedt voor de Fortinet FortiGate Firewalls.

FortiGate Cloud biedt:

  • Zero-touch implementatie, voor een eenvoudige lokale en externe onboarding van apparaten;
  • Configuratiebeheer;
  • Rapportages;
  • Analyses.

De FortiGate Cloud groeit mee met een bedrijf. Van een enkele Fortigate kan de FortiCloud groeien tot een complete MSP(Managed Service Provider) -beheeroplossing voor duizenden apparaten bij meerdere klanten.

 

FortiGate license-producten

Losse FortiGate UTP license

U bent al in bezit van FortiGate, maar u heeft nog geen licentie. Dan kiest u hoogstwaarschijnlijk voor een losse UTP license voor uw FortiGate.

 

FortiGate in combinatie met UTP license

Op zoek naar FortiGate met UTP-License? Voor de FortiGate 40F tot en met 100F zijn verschillende bundels beschikbaar, dus voor iedereen is er een passende oplossing beschikbaar.

De FortiGate UTP bundels zijn tevens beschikbaar met een 3- of 5-jarig abonnement.

 

FortiGate in combinatie met SMB license

Fortinet biedt in combinatie met FortiGate verschillende licenties aan. Een SMB-license biedt alle functies van de reeds bekende UTP bundels. Fortinet voegt aan deze license Cloud Subscription aan toe.

De FortiGate SMB bundels zijn tevens beschikbaar met een 3- of 5-jarig abonnement.

De UTP en SMB licenties zijn uiterst geschikt voor mkb bedrijven. Bij een focus op midden- en kleine bedrijven passen deze bundels perfect. Kleine en middelgrote bedrijven zouden namelijk niet meer dan een korte tijd moeten besteden aan het beheren van hun netwerken. De FortiGate Cloud zorgt voor een vereenvoudigde implementatie van het beheer van netwerkbeveiliging, software gedefinieerde wide-area networking (SD-WAN) en wifi.

 

SDC Support Service

De FortiCare Support Service biedt wereldwijde ondersteuning voor FortiGate. Klanttevredenheid is prioriteit nummer één van Fortinet. Bij SDC is de SDC Support Desk 24/7 te bereiken. Spar met één van onze technische specialisten over uw FortiGate-vraag. Met deze service kunt u erop vertrouwen dat de Fortinet-beveiligingsproducten optimaal presteren.