Fortigate

FortiGate zijn de bekroonde next-generation firewalls (NGFW’s) van Fortinet. Ze bieden hoogwaardige beveiliging voor end-to-end bescherming over het gehele netwerk. (On)bekende dreigingen krijgen met FortiGate geen kans om het netwerk binnen te dringen.


In onze webshop vindt u verschillende uitvoeringen van de FortiGate NGFW’s van Fortinet. Dit is slechts een greep uit het assortiment. Bent u op zoek naar een specifiek Fortigate-artikel? Dat bestellen wij graag voor u! Neem daarvoor contact met ons op via verkoop@sdc.nl.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Tonen als Foto-tabel Lijst

FortiGate: next-generation firewall (NGFW) van Fortinet

Voor midden- en kleinbedrijven (mkb) is het van het grootste belang om hun netwerk optimaal te beveiligen. Vanuit alle hoeken proberen bekende en onbekende bedreigingen het netwerk aan te vallen. FortiGate, de next-generation firewall, levert toonaangevende beveiliging (enterprise level), beschikbaar gemaakt voor het mkb met een speciale entry level hardwarelijn. Dit maakt de FortiGate-producten uniek in de markt!

Meest belangrijke FortiGate firewall features

Een optimaal werkende firewall is onmisbaar, ook voor het mkb. De NGFW’s van FortiGate bieden volledige bescherming tegen bedreigingen.
De FortiGate firewalls beschikken over de volgende features:

  • Excellente cybersecurity met de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt.
  • FortiGate biedt een totaaloplossing. Het is een alles-in-1-product met een hoofdfocus op cybersecurity.
  • Ultrasnelle beveiliging van begin tot eind. Kiest u naast FortiGate voor het gehele Fortinet-pakket, inclusief een Fortinet Switch en een Fortinet Acces Point? Dan worden bedreigingen al bij de Fortinet Switch gedetecteerd. Bij andere merken gebeurt dit pas wanneer de bedreiging al verder in het netwerk zit.
  • De producten van FortiGate zijn volledig schaalbaar (in te zetten van 2 tot 2 miljoen gebruikers).
  • De software van FortiGate biedt een uitstekende gebruikerservaring: alle apparatuur is in één omgeving te managen.

FortiGate producten

Binnen het FortiGate productscala vallen diverse producten, passend bij iedere technische situatie. Bij SDC vindt u de volgende FortiGate producten:

Veelverkochte FortiGate NGFW’s

FortiGate levert uiterst betrouwbare firewalls, waardoor de producten veel verkocht worden. Hieronder vindt u de meest verkochte FortiGate NGFW’s van het moment:

FortiGate 40F
FortiGate 60F
FortiGate 61F
FortiGate 80F
FortiGate 100F

Welk type FortiGate het beste bij uw technische aangelegenheid past, verschilt per situatie. Twijfelt u hierover? Onze gekwalificeerde technische support medewerkers van de support desk helpen u verder. Daar is géén servicecontract voor nodig.

FortiGate training volgen bij de SDC Fortinet Academy

Wilt u meer weten over de toepassingen en het gebruik van FortiGate? Dan zit u bij de SDC Academy goed.
Onze technische experts hebben een unieke ééndaagse FortiGate Technische Basiscursus ontwikkeld. De inhoud van deze cursus is gebaseerd op de gebruiksscenario’s die we bij onze partners tegenkomen. Ook de antwoorden op de vragen die vaak gesteld worden aan onze technische support medewerkers worden behandeld. Onze FortiGate Technische Basiscursus sluit hiermee perfect aan op het gebruik van FortiGate in het mkb.

Vragen of advies nodig over de FortiGate next generation firewall?

De SDC Support Desk is 24/7 bereikbaar. Spar met één van onze technische support medewerkers over uw FortiGate-vraag. Dit is ook mogelijk zonder servicecontract. Wij helpen u graag verder met een passende FortiGate-oplossing!