Fortinet

Fortinet wordt ingezet als security-oplossing in zowel mkb- als enterprise-omgevingen. De zeer uitgebreide beveiligingsmogelijkheden en betrouwbaarheid van Fortinet maken dit merk zeer populair bij alle security en ICT-specialisten. SDC is gespecialiseerd in oplossingen voor midden- en kleinbedrijf. We hebben daarom alles wat u nodig heeft voor uw klanten binnen het MKB.

Weet u niet precies welke Fortinet-producten u nodig heeft? Laat u adviseren door onze Fortinet-experts. Wij helpen u graag!

Tonen als Foto-tabel Lijst
Tonen als Foto-tabel Lijst

Waarom kiezen voor Fortinet?

Fortinet biedt het complete pakket. Denk hierbij aan snelle hardware, welke door henzelf ontwikkeld is voor de best mogelijke prestaties. Fortinet staat voornamelijk bekend als marktleider in cybersecurity en beschermt bedrijven tegen geavanceerde bedreigingen van vandaag de dag.
Maakt u al gebruik van een ander merk, maar wilt u de security van een bepaald netwerk optimaliseren? De filosofie van Fortinet is dat compatibiliteit met andere merken zo gemakkelijk mogelijk is. De API’s en koppelingen die Fortinet beschikbaar stelt, kunnen partners gebruiken met hun eigen platformen.
Een ander groot voordeel van Fortinet t.o.v. andere security-merken, is dat de bedreiging al gedetecteerd bij de Switch poort (al bij de eerste stap in het netwerk). De FortiGate Next Generation Firewall, welke bij andere merken nog lang niet zo ver is als bij Fortinet, is uiterst betrouwbaar en de meest verkochte firewall van dit moment. Bij andere merken doorloopt een bedreiging het gehele netwerk tot op het laatste punt, waarna de bedreiging pas wordt herkend.

Fortinet past bij elk midden- en klein bedrijf

Fortinet biedt geavanceerde producten, waardoor ook de installatie ervan niet altijd even eenvoudig is. De basis van Fortinet is de Fortigate Next Generation. Deze firewall detecteert mogelijke bedreigingen tijdens de eerste stap in het netwerk. Naast de FortiGate Next Generation Firewall zijn er verschillende koppelingen en combinaties die u kunt maken met de producten van Fortinet, zoals:

De drie grootste redenen waarom u voor Fortinet moet kiezen

U krijgt alle mogelijkheden voor cybersecurity in één product. Fortinet heeft de beste prijs/performance-verhouding in de markt. Ook de schaalbaarheid is een groot pluspunt: Fortinet is in te zetten van 2 tot 2 miljoen gebruikers.

Word eenvoudig Fortinet-specialist

Wilt u meer weten over de toepassingen en het gebruik van Fortinet? Dan zit u bij de SDC Academy goed.
Onze technische experts hebben een unieke ééndaagse FortiGate Technische Basiscursus ontwikkeld. De inhoud van deze cursus is gebaseerd op de gebruiksscenario’s die we bij partners tegenkomen. Ook behandelen de technische support medewerkers de antwoorden op de meeste gestelde vragen. Onze Fortinet Technische cursus sluit hiermee perfect aan op het gebruik van Fortinet in het mkb.

Vragen of advies nodig over het merk Fortinet?

Onze Support Desk is 24/7 bereikbaar. Stel al uw vragen aan onze technische support medewerkers. Onze specialisten hebben op elke vraag een antwoord en daarmee een passende oplossing voor u! Natuurlijk kunt u ook bellen naar 0314-371160 of direct een mail sturen naar support@sdc.nl.