2N IP Solo Opbouw

Surface Mount Zwart
Voeg toe aan verlanglijst
Art.nr.
9155301CBS
Ean: 8595159505565
Lage voorraad
€ 940,98

2N Helios IP Solo is een elegante en betrouwbare intercom uitgerust met vele nuttige functies. De Solo kan gebruikt worden op VoIP-netwerken, dankzij de SIP-ondersteuning en compatibiliteit met grote merken van PBX-fabrikanten. 2N Helios IP Solo kan worden gebruikt als deurintercom of gewone intercom voor kantoorgebouwen, woning, winkels en in andere gebouwen.

Met de wide angle HD camera, kan je de beller op u videofoon of pc scherm in hoge resolutie zien, zodat u altijd weet wie er voor de deur staat. De camera is verborgen achter verduisterd glas, dus het is niet zichtbaar voor de beller. De intercom is uitgerust met nachtzicht, die automatisch de nacht- / dagmodus selecteert aan de hand van lichtinval. En met behulp van het automatische echo-annuleringssysteem, kunt u de beller altijd goed verstaan.

De Solo beschikt over 1 sneltoets. Voor deze knop kunnen maximaal drie afzonderlijke telefoonnummers plus vervangende gebruikers worden ingesteld. De knop beschikt over achtergrond verlichting en de naamplaat is krasbestendig.

Het is mogelijk om het elektrisch slot te controleren met een code die op het toetsenbord staat of in een telefoongesprek wordt ingevoerd. Dit werkt met een RFID-kaart, via een pc-applicatie. Tevens is de Solo vandalismebestendig en regenbestendig zonder extra accessoires te kopen.

Deze versie van de Solo is geschikt als opbouwvariant en kan niet gebruikt worden als inbouw, de inbouwvariant is: 9155301CF.

Let op: bij buitenmontage is altijd een backplate benodigd om vochtschade te voorkomen. Dit is artikelnumer 9155068.

 

Eigenschappen:

  • Opbouwvariant;
  • 1 sneltoets;
  • Wide angle HD Camera, verduistert;
  • Robuuste metalen constructie;
  • Automatische echo-annuleringssysteem;
  • Elektrisch slot controleren.
Meer informatie
Artikelnummer 9155301CBS
Omschrijving 2 Surface Mount Zwart
EAN 8595159505565
Merk 2n
Omschrijving 2N IP Solo Opbouw
Gerelateerde artikelen

Meer van 2n